NewsAllert :

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Andrei Carabelea, PNL: ”Voi fi un primar dedicat, responsabil si chibzuit”

Am făcut un pas important din maratonul în care am intrat: am depus candidatura pentru primăria municipiului Piatra Neamț și lista de consilieri pentru Consiliul Local. Nu am fost singuri, ci împreună cu cei peste 8.000 de pietreni care au semnat pentru susținerea noastră.

Sunt mai încrezător ca oricând că putem face din Piatra Neamț acel loc prietenos, în care fiecare să se simtă respectat și unde să-ți fie drag să trăiești. Iar un oraș prietenos înseamnă educație și servicii medicale de calitate, politici fiscale încurajatoare pentru investitori, infrastructură modernă, parcuri și spații verzi, respect pentru seniori.

Soluții există, important este să vrei să le cauți și să le pui în aplicare. Să scrii proiecte, să atragi fonduri, să ai sprijinul guvernului pentru dezvoltare. Îmi doresc ca despre Piatra Neamț să se vorbească tot așa cum se vorbește despre Cluj, Oradea, Alba Iulia. Toate sunt conduse de primari liberali, iar eu pot fi un astfel de primar. Dedicat, responsabil si chibzuit.

Sunt onorat și recunoscător tuturor celor care ne susțin. Le mulțumesc pietrenilor, echipei PNL, prietenilor și familiei. Îi mulțumesc și domnului Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL la Consiliul Județean Neamț, pentru încredere. Împreună vom reuși să redăm Piatra pietrenilor și Neamțul nemțenilor.

Andrei Carabelea

Candidatul PNL pentru Primăria Piatra-Neamț

Articolul anterior

Echipa de consilieri locali a PMP, garanţia că Piatra Neamţ va ajunge un oraş de 10+

Articolul următor

Conducerea Primăriei Piatra-Neamț – verificări pe teren ale lucrărilor edilitare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *