ISSN 2457 - 3973

Angajatul unui service auto din Neamţ şi-a jefuit un client care venise cu maşina la reparat

Un bărbat în vârstă de 38 ani şi-a jefuit clientul care a venit cu maşina în service-ul auto, la reparat.

Fapta s-a produs în municipiul Roman iar victima este un bătrân în vârstă de 71 ani.

Acesta a lăsat cheile de la imobil în maşină iar angajatul de la service a profitat de ocazie şi a făcut o copie.

În timp ce victima era în service, angajatul – cu ajutorul unei complice – a intrat în imobil şi a furat bani şi bijuterii.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în intervalul orar 09:00-13:30, în timp ce bărbatul de 71 de ani era plecat din imobil, persoane necunoscute i-ar fi sustras suma de aproximativ 4.500 de lei și două bijuterii din aur, generând un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.500 lei. În urma activităților investigativ operative desfășurate de polițiștii, s-a reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, o femeie în vârstă de 31 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani. Totodată, se pare că modul de operare al personelor bănuite de comiterea faptei a fost unul complex. Astfel, în timp ce persoana vătămată și-ar fi lăsat autoturismul într-un service, bărbatul de 38 de ani, angajat al service-ului, ar fi realizat o copie a cheilor de la imobilul persoanei vătămate, chei care ar fi fost lăsate în interiorul autoturismului, iar în timpul cât mașina se afla în service, ar fi pătruns împreună cu femeia de 31 de ani în imobil, de unde ar fi sustras bani și bijuterii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 ore după care instanţa a decis arest la domiciliu pentru 30 zile.

Articolul anterior

Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa: ”Lucian Micu și-a depus candidatura pentru Roman. Sunt mai convins ca niciodată că am luat cea mai bună decizie!”

Articolul următor

Primarul Carabelea cere demisia directorului APA SERV

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular