ISSN 2457 - 3973

Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa: ”Lucian Micu și-a depus candidatura pentru Roman. Sunt mai convins ca niciodată că am luat cea mai bună decizie!”

Îmi face o deosebită plăcere să îl felicit pe colegul și prietenul meu, Lucian Micu, viitorul primar al municipiului Roman, pentru determinarea și ambiția de care a dat dovadă de când a fost desemnat candidatul PSD la Primăria Roman.

Sunt mai convins ca niciodată că am luat cea mai bună decizie și că Lucian are calitățile necesare pentru a conduce Romanul după alegerile locale.

Cunosc proiectele sale și am încredere în ele.

Ca viitor președinte al Consiliului Județean (CJ) Neamț, îmi propun să susțin dezvoltarea municipiului cu prioritate.

Adresez aceste cuvinte în primul rând colegilor mei din PSD. Vă rog să fiți alături de Lucian. Avem toate șansele să obținem o victorie istorică în Roman și în tot județul Neamț, conform sondajelor de opinie reale, contrar celor lansate pe piață de PNL, ca în 2020, care au fost contrazise de votul cetățenilor. Asta mă determină să cred că există o stare de panică în rândul adversarilor noștri, deoarece recurg la astfel de tertipuri de campanie murdară.

La Roman, este localizat Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae”- o unitate spitalicească modernă, datorită investițiilor făcute de CJ Neamț în administrația PSD.

Programul meu pentru Sănătate se numește „Actul Medical la un Pas Distanță”. Spitalul Județean Neamț, se construiește, indiferent de ce spun unii sau alții. Cu toate acestea, îmi doresc ca locuitorii Romanului să beneficieze de un spital municipal modern și funcțional. Intervenția promptă, în special în cazurile de urgență, poate face diferența dintre viață și moarte. De aceea, ne propunem să alocăm de la CJ Neamț sume importante pentru investiții în spitalul municipal, într-un parteneriat coerent cu Primăria condusă de Lucian Micu. Acest angajament al meu, ca și candidat pentru funcția de președinte al CJ Neamț, este valabil pentru toate spitalele din județ.

Vreau să aveți servicii medicale de calitate aproape de casă, în orice colț de județ ați locui.

Municipiul Roman este cunoscut și pentru componenta sa industrială și de business. Dacă unele zone ale județului nostru se dezvoltă în domeniul Turismului, Romanul trebuie să devină un hub industrial și de afaceri. Lucian Micu, cu experiența sa în mediul de afaceri, știe exact ce trebuie făcut din acest punct de vedere.

Vă rog să ne acordați încredere și să sprijiniți echipa PSD pentru Roman – Lucian Micu pentru funcția de primar, PSD pentru Consiliul Local și, cu ajutorul lui Daniel Vasilică Harpa, pentru președinția Consiliului Județean. Să ne ajute Dumnezeu!

Vă urez sărbători binecuvântate și să auzim numai de bine!

 

Cu respect,

Daniel Vasilică Harpa,

președintele PSD Neamț,

actual primar al orașului Târgu-Neamț și

candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă pe mai multe străzi din oraşul Târgu Neamţ

Articolul următor

Angajatul unui service auto din Neamţ şi-a jefuit un client care venise cu maşina la reparat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular