ISSN 2457 - 3973

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Consiliul Județean Neamț cu sediul/domiciliul în str. Alexandru cel Bun, nr. 27, municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Îmbunatățire nivel de trafic al DJ 156A și DJ 208G pentru accesul la rețeaua TEN-T“, propus a fi amplasat în orașul Roznov și comunele Borlești, Tazlău, Dobreni, Girov, Săvinești, Negrești, Crăcăoani, Ștefan cel Mare, Dragomirești, Războieni și Tupilați, județul Neamț titular proiect Consiliul Județean Neamț.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț din Piatra-Neamț, Piața 22 Decembrie, nr. 5 în zilele de luni – joi, între orele 8.00-16.30, şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmnt.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

Titular,
Consiliul Județean Neamț

 

 

– Aveți obligația informării publicului asupra intenției de realizare a proiectului mai sus-menționat, prin publicarea în presa locală/națională (1 apariție) și prin afișarea pe site-ul propriu/ la sediul propriu și la sediul autorității administrației publice locale pe raza căreia este propusă implementarea proiectului, a anunțului atașat.
– Aveți obligația prezentării dovezilor care să demonstreze că anunțul a fost făcut public, așa cum s-a precizat la punctul anterior.
– Toate dovezile de publicare a anunțului pot fi transmise și pe e-mail.

Articolul anterior

Bărbat găsit decedat pe muntele Cozla

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Mărăţei şi Paltinilor din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular