ISSN 2457 - 3973

Anunțul momentului! Se redeschid restaurantele, barurile și cafenelele din Piatra-Neamț și Pângărați!

Prefectura Neamț a transmis, joi, 17 decembrie 2020, un mesaj așteptat în special de operatorii din HORECA. Începând de vineri, 18 decembrie 2020, se redeschis restaurantele, barurile, cafenelele și sălile de pariuri/jocuri de noroc din Piatra-Neamț și Pângărați. Există și niște restricții menționate în comunicatul de mai jos:

Datorită incidenței scăzute din ultimele zile, sub 3 la mia de locuitori, și totodată finalizându-se perioada de 14 zile cu restricții pentru municipiul Piatra Neamț și comuna Pângărați, vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 18 decembrie 2020, ora 8.00, încetează măsura suspendării unor activități economice dispusă prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț nr. 94/2.12.2020, pentru municipiul Piatra Neamț și comuna Pângărați.

Se reiau activitățile cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-21.00, activitățile cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este permisă, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgențăa solicitat primăriilor celor două unități să informezeagenții economici de pe raza unității adminitrativ teritoriale privind posibilitatea reluării activităților care au fost suspendate, începând cu data menționată. 

Nota redacției: școlile rămân închise în sistem față în față în toată țara prin decizia Guvernului. De asemenea sunt interzise petrecerile atât în spațiile publice cât și cele private.

Articolul anterior

Consilierul județean Stavarache îi ia apărarea primarului Carabelea: ”Demagogia e literă de lege la PSD!”

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: Bani de la Guvern pentru funcționarea primăriilor din județ și protejarea persoanelor vulnerabile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *