ISSN 2457 - 3973

APASERV oprește apa în aproape tot municipiul Piatra-Neamț, miercuri – 10 iunie! Bonus” – și în 4 comune limitrofe!

Compania Județeană APASERV – aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț – revine la ”bunele” practici de a opri o zi întreagă furnizarea apei potabile către zeci de mii de oameni.

Miercuri, 10 iunie 2020, apa va fi sistată în aproape tot municipiul Piatra-Neamț, cu ”bonus” în 4 comune limitrofe!

Astfel, apa va fi oprită în tot municipiul Piatra-Neamț cu excepția Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța. În rest, orașul va rămâne pe uscat în intervalul orar 04.00 – 20.00!

Aceeași măsură de sistare a furnizării apei potabile, în aceeași zi și același interval orar va fi luată și pentru comunele Girov, Gârcina, Dochia și satul Bistrița din comuna Alexandru cel Bun!

Conducerea APASERV motivează întreruperea prin faptul că ”realizează lucrări de reparații la magistralele de aducțiune a apei”, ceea ce face practic de ani de zile!

Finalizarea lucrărilor este estimată la ora 20.00, dar ora este ca reper și poate fi cu plus sau cu minus! Însă după încheierea lucrărilor începe reechilibrarea sistemului care se va finaliza abia a doua zi (joi, 11 iunie 2020), în jurul orei 11.00!

Așadar, există toate șansele ca robinele să rămâne uscate peste 30 de ore!

Articolul anterior

Accident grav, vineri, la Brusturi! Coliziune cu victimă între 2 autoturisme

Articolul următor

Se deschide zona de grătare din Ștrandul Municipal Piatra-Neamț

3 Commentarii

  • Si uite asa vom avea cazuri noi de Covid….da Doamne sa ploua ..cu ce ne spălăm noi pe mânuțe?

  • Sa multumim primarilor care nu au facut nimic pentru reabilitarea conductelor de apa. Primariile sut proprietarii conductelor . Apa Serv este doar distribuitor care face eforturi sa reabiliteze conducte din fonduri proprii. Perderile de distrinuire a apei sunt foarte mari iar primarii dau vina pe Apa Serv pe cand tocmai ei trebuia sa se ocupe de proiecte de reabilitare retele apa si canalizare

    • Nu primarii sunt vinovati, nu ei trebuie sa faca reabilitarea conductelor, ci Consiliul Judetean Neamt prin APASERV!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *