ISSN 2457 - 3973

Apelul președintelui PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, către toți parlamentarii

Săptămâna viitoare ar urma să aibă loc votul de învestitură al Guvernului PNL iar șansele ca România să aibă un nou Executiv sunt pe muchie de cuțit.

Calculele hârtiei arată că în momentul de față, guvernul nu are suficiente voturi pentru a trece. Situația se datorează parlamentarilor PRO România care au votat căderea Guvernului Dăncilă dar nu vor să voteze învestitura noului Executiv.

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a lansat un apel către toți parlamentarii să sprijine Guvernul Orban pentru ca proiectele destinate Moldovei să poată fi puse în practică rapid.

”De aceea reiterez ce am spus acum câteva zile: Vreau să fac un apel pentru toți parlamentarii din Neamț, și nu doar din Neamț, să meargă, în momentul în care se va vota guvernul PNL, la ședință. Să voteze guvernul PNL dacă își doresc cu adevărat o autostradă, un spital regional pentru Moldova. Orice formă de boicot va arătat că nu își doresc dezvoltarea acestui județ”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț a adăugat că susține întreaga listă de propuneri din cabinetul Orban.

”Toți cei nominalizați au primit și votul meu! Sunt persoane integre, competente și le doresc mult succes pentru misiunea grea pe care o au în față. Dar împreună vor reuși, a mai spus deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Articolul anterior

Deputatul Bulai (USR Neamț) îl desființează pe viitorul ministru al Culturii! ”Nu pot vota un incompetent!”

Articolul următor

Colegiul Național „Petru Rareș”, distins cu Crucea Casei Regale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular