NewsAllert :

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

  • 24 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Apeluri telefonice cu mesaj politic, în miez de noapte! Vizate mai multe județe, inclusiv Neamț!

O campanie telefonică în miez de noapte ia amploare la nivel național, fiind semnalate zeci de cazuri în mai multe județe, inclusiv în Neamț.

Este vorba de un mesaj tip robot prin care sunt atacați lideri ai PSD, astfel încât să se inducă ideea unei campanii organizată de PNL.

Au existat și supoziții că ar fi o campanie organizată chiar de PSD, pentru a se autovictimiza.

Din informațiile pe care le deținem, niciuna dintre cele două formațiuni politice nu are legătură cu această campanie de iritare a alegătorilor.

Este adevărat și faptul că în spatele acțiunii stau minți (i)luminate care are ca scop final îndepărtarea alegătorilor de la procesul electoral.

În Neamț, robotul telefonic prezintă – potrivit celor care au primit astfel de apeluri – un mesaj prin care este atacat proiectul Consiliului Județean Neamț de montare a unor porți de acces în județ, în sumă de peste 1,6 milioane euro.

Evident că mesajul merge cu dedicație spre Ionel Arsene și, la prima vedere, cei mai slabi de înger ar crede că a fost comandat de PNL.

Chiar dacă liberalii nu au susținut acest proiect, pe ideea că banii ar fi trebuit folosiți în alte proiecte, nici pe departe nu sunt autorii acestei campanii telefonice.

Florin Hopșa, liderul consilierilor județeni ai PNL, a avut o reacție pe această temă. Este, de altfel, singura reacție venită din zona politică. Nici PSD, nici PMP, nici USR și nici alt partid nu a reacționat.

”Nu știu despre ce este vorba. Afirm clar și răspicat, pentru a nu lăsa loc de dubii, că nimeni din PNL nu se pretează la astfel de gesturi. Dacă noi am avut de spus ceva despre activitatea președintelui Consiliului Județean am făcut-o în mod public, argumentat. Pentru că am încercat să atragem atenția că prin unele acțiuni nu s-a urmărit interesul public, iar prin implicarea noastră politică ne-am asumat să apărăm interesele nemțenilor. Cei care au făcut astfel de gesturi încercând să arunce umbre de îndoială asupra comportamentelor altor actori politici, care nu sunt din PSD, nu fac nimic altceva decât să demonstreze că sunt în ”slujba” lui Ionel Arsene. Campaniile astea subterane de victimizare nu ajută cu nimic. Noi, cei de la PNL, avem argumente serioase, pe care le-am prezentat în spațiul public, că cei de la PSD, prin acțiunile lor, nu au urmărit interesul românilor sau al nemțenilor. Noi facem politică pentru oameni, propunem soluții concrete și proiecte care să ducă la dezvoltare. Profit de această ocazie să transmit următorul mesaj: chiar dacă vine campania electorală să păstrăm decența, iar lupta să fie una politică, pe argumente NU pe manipulări sau acte reprobabile. Realitatea este una singură: PSD și Ionel Arsene nu au făcut nimic pentru județul Neamț, ci au cheltuit banii pe fotografii. Unii stau să îl laude acum, dar mai încolo vom vedea”, a declarat Florin Hopșa. 

Articolul anterior

Tentativă de sinucidere în desfășurare! Amenință că sare de pe pod!

Articolul următor

Prefectul George Lazăr și pipa păcii de la Roznov

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *