ISSN 2457 - 3973

Aroganțele lui Dulamă: în timpul programului de la CJ și cu mașina de serviciu, la conferința de la PMP!

Vicepreședintele PMP Neamț, Laurențiu Amedeo Dulamă, a organizat, miercuri, de unul singur, o conferință de presă la sediul PMP Neamț. Lăsăm deoparte, deocamdată, faptul că a fost izolat în partid, și ne referim, pentru început, la alte aspecte.

Ora la care a fost organizată conferința de presă: 14,00. Da, ați ghicit, fix în timpul programului de vicepreședinte al CJ Neamț.

Și asta nu e tot! Amedeo Dulamă a venit la conferința de presă cu mașina de serviciu. Nu ar fi pentru prima dată când mașina de la Consiliul Județean este văzută parcată la sediul PMP Neamț.

Așadar, domnul Dulamă își ”rupe cămașa de pe el” pentru binele nemțenilor și susține că acesta este singurul motiv pentru care votează alături de PSD în Consiliul Județean Neamț. Dar pe de altă parte, face conferințe de presă politice în timpul programului de la CJ și vine nestingherit cu mașina de serviciu în interese personale.

Așteptăm cu interes să vedem când ”clachează” și mașina Consiliului Județean Neamț condusă de domnul Dulamă, așa cum s-a întâmplat cu bolidul de lux cu care mergea Ionel Arsene. Despre ce s-a întâmplat cu BMW-ul X6, am scris în urmă cu câteva săptămâni și puteți reciti materialul aici

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamț: 13 proiecte cu finanțare nerambursabilă aprobate, în valoare totală de 16,6 milioane euro

Articolul următor

Senatorul Eugen Țapu Nazare (PNL): ”Siguranța românilor trebuie să fie pe primul loc!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *