ISSN 2457 - 3973

BMW-ul X6 de la CJ Neamț s-a stricat de atâtea drumuri și la PSD! Va fi reparat pe banii nemțenilor!

BMW-ul X6 folosit de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, s-a stricat! În urmă cu câteva zile, mașina care îl transporta pe Arsene prin județ și la București, inclusiv la sediul PSD, a refuzat să mai pornească.

A fost chemată o platformă care a ridicat bolidul de zeci de mii de euro și l-a transportat la reparat, cine știe unde. Numerele de înmatriculare au fost date jos ca nu cumva să vadă cineva că mașina CJ-ului s-a stricat.

Informațiile despre unde și cât costă reparația sunt din zona clasificată de CJ. Asta în ciuda faptului că reparațiile vor fi suportate tot din bugetul CJ Neamț, adică din banii nemțenilor.

BMW-ul X6 a fost văzut deseori la sediul PSD din Kisellef sau la Palatul Parlamentului, unde este clar că Ionel Arsene mergea în calitatea sa politică, de președinte al PSD Neamț. Altfel spus, mașina a fost folosită și în alte scopuri decât cele ale instituției căreia îi aparține.

Cel mai probabil, toate deconturile de carburant sunt la Consiliul Județean Neamț și nu la PSD, așa cum vor fi și facturile de reparații.

De altfel, mașina a mai fost în service, la reprezentanța de la Bacău, în urmă cu 2 ani, atunci când a trecut printr-o cosmetizare și reparații capitale. Cât a costat? Tot secret! Informațiile vehiculate de presă spuneau că reparațiile ar fi costat atunci 15.000 euro!

Acum, în lipsa BMW-ului, Ionel Arsene trebuie să se mulțumească acum cu VW Passat, care era folosit de precedesorii săi la CJ Neamț. Curios este că Passat-ul a fost văzut în ultimele zile la diverse întâlniri cu iz electoral, sindrofii organizate de primari PSD cu alegătorii din comune. Toate acestea s-au întâmplat la ceas de seară, adică în afara programului, iar din Passat a coborât chiar șeful PSD Neamț.

Revenind la X6, costurile de întreținere ale acestuia sunt suficient de ridicate: numai asigurarea obligatorie și cea CASCO se ridică la aproape 2.000 de euro, iar despre consum nici nu mai vorbim.

Și totuși, cât va costa ultima factură pentru reparații, ce urmează să fie plătită din banii nemțenilor?!

    Articolul anterior

    Iulian Bulai, mesaj către USR-iști: Voi vota fără îndoială Klaus Iohannis!

    Articolul următor

    Liviu Harbuz (PRO România): ”Votez Klaus Iohannis! Ieșiți la vot!”

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular