ISSN 2457 - 3973

Arsene, despre plângerea PNL la DNA: ”Le urez succes!”

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene a comentat sec declaraţiile liberalilor, potrivit cărora îi vor face plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie.

”Liberalii nu au înţeles că alegerile şi puterea se câştigă în mod democratic, prin vot. Le urez mult succes. Vor mai fi destui care în acest mandat vor dori să îmi facă plângeri penale la DNA sau la alte instituţii. Este dreptul lor. Ce este trist e că PNL nu a înţeles că se face de râs. Sincer, nu mă deranjează. Le urez succes”, a declarat Ionel Arsene.

Avocatul Monica Anton, consilier judeţean al PNL Neamţ, a anunțat că liberalii vor depune, luni, o plângere penală la DNA, împotriva preşedintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru o presupusă infracțiune la legea 78. Mai exact, Monica Anton susține că Arsene a solicitat consilierilor județeni să arate votul şi i-a determinat să îl voteze, urmărind astfel un scop personal.

O plângere va fi depusă de PNL Neamţ şi la instanța de contencios pentru anularea alegerilor pentru conducerea CJ Neamt.

Plângeri au fost depuse şi la Prefectura Neamț şi Ministerul Administrației dar şi direct premierului Dacian Cioloş. Liberalii i-au cerut premierului să demită deîndată prefectul județului iar ministrului Petre Tobă i-au solicitat să trimită corpul de control.

De asemenea, primarul Dragoş Chitic a anuțat că PNL Piatra Neamț a decis contestarea alegerii viceprimarilor, de asemenea la vedere, din partea consilierilor PSD, ALDE şi PMP.

Articolul anterior

PNL Neamț face plângere la DNA împotriva preşedintelui PSD!

Articolul următor

Incendiu la clădirea ApaServ! Au ars documente!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *