ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț face plângere la DNA împotriva preşedintelui PSD!

Cei 14 consilieri județeni ai PNL Neamț au anunțat, cu o oră înainte de a începe şedința extraordinară a CJ, de la ora 12.00, că nu vor participa.

Prin vocea liderului de grup, Florin Hopşa, motivul boicotului este caracterul „extraordinar” al şedinței dar care, spun liberalii citând din legea administrației publice locale, nu întruneşte condițiile pentru a fi extraordinară.

Cel mai important aspect, prezentat de consilierul Monica Anton, este plângerea penală la DNA pe care PNL Neamț o va face, luni, împotriva preşedintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru o presupusă infracțiune la legea 78. Mai exact, Monica Anton susține că Arsene a solicitat consilierilor județeni să arate votul şi i-a determinat să îl voteze, urmărind astfel un scop personal.

De asemenea, Monica Anton a anunțat că PNL va depune o plângere şi la instanța de contencios pentru anularea alegerilor pentru conducerea CJ Neamt.

Plângeri au fost depuse şi la Prefectura Neamț şi Ministerul Administrației dar şi direct premierului Dacian Cioloş. Liberalii i-au cerut premierului să demită deîndată prefectul județului iar ministrului Petre Tobă să trimită corpul de control.

Primarul Dragoş Chitic a anuțat că PNL Piatra Neamț a decis contestarea în instanţă a modalităţii de alegere a viceprimarilor, de asemenea la vedere, din partea consilierilor PSD, ALDE şi PMP.

Articolul anterior

Zilnic, un copil din Neamţ este abuzat de părinţi

Articolul următor

Arsene, despre plângerea PNL la DNA: ”Le urez succes!”

3 Commentarii

  • Jalnic tot ce faveti,pacat ca ati ajuns aici. SA VA FIE RUSINE.

  • Actualele fosile alePSD au furat și au tara aceasta aproape total! De ce să le fie rușine!!!!????. Tu muncești poate ca sclavul pentru minimul pe economie si ei acum se lafaiesc acum! Oricum un om aerisit la cap nu votează PSD!

  • Ce te faci cand esti amenintat, daca nu votezi PSD, nu mai primesti ajutoare, practic tu esti legat de mine,….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *