ISSN 2457 - 3973

Arsene: Ionel Ciubotaru este candidatul PSD la Primăria Roznov! Ciubotaru: Candidez din partea PSD!

Ionel Ciubotaru este candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Roznov. Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ a declarat pentru newsallert.ro că niciodată nu s-a pus problema ca Ciubotaru să nu fie vârful de lance al social-democraţilor în oraşul Roznov.

Speculaţiile au apărut în urma condamnării cu suspendare pe care Ionel Ciubotaru a avut-o ca urmare a unui conflict de interese stabilit de Agenţia Naţională de Integritate. Instanţa de judecată nu a emis însă nici o interdicţie privind dreptul de a alege sau de a fi ales în ceea ce îl priveşte pe Ionel Ciubotaru. Prin ordin al prefectului, Ciubotaru a fost demis pentru condamnarea cu suspendare dar fostul primar de Roznov îşi pregăteşte revenirea după alegerile din 5 iunie.

Nici trecerea lui Vlad Marcoci de la PSD la PNL nu a avut niciun efect în ceea ce îl priveşte pe Ciubotaru. Acesta a recunoscut că a fost invitat la o cafea amicală de deputatul Marcoci dar că rămâne ferm pe poziţie.

”Candidez pentru funcţia de primar al oraşului Roznov şi candidez din partea PSD. Spun asta ca să nu mai existe speculaţii nici dacă voi candida sau nu şi nici din partea cărui partid. Sunt şi rămân în echipa PSD şi voi candida la funcţia de primar”, a declarat, pentru newsallert.ro. Ionel Ciubotaru.

Potrivit unor sondaje pe surse, realizate de contracandidaţi, Ionel Ciubotaru are în acest moment o intenţie de vot de peste 67 la sută. Procentul îl situează în scorul pe care l-a obţinut în anul 2012, însă atunci confruntarea a fost mult mai dificilă pentru a candidat împotriva unui val uriaş de simpatie pentru USL. Ciubotaru a fost votat însă de 66 la sută dintre alegătorii la vot iar scorul dovedeşte că nu partidul sau alianţele contează ci în primul rând candidatul.

Read Previous

Cadavrul femeii care s-a aruncat în Bistrița a fost găsit

Read Next

Biserica de lemn din Moreni-Văleni a fost distrusă de un incendiu

2 Comments

  • In momentul de fata primarul de Roznov condamnat este surclasat cu peste 30% .Succes la dezimformare!!!

    • Un partid de cocalari !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *