NewsAllert :

Incidenţa COVID în Neamţ, vineri – 16 aprilie. Opt localităţi sunt în ZONA ROŞIE.

Parcurs motivaţional în activitatea Casei Corpului Didactic Neamț

Bălţăteşti: Şoferiţă rănită de roata unui autocamion cu lemne care a sărit în mers

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ, joi – 15 aprilie 2021

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte PNL): Am continuat întâlnirile primarilor din Neamţ cu reprezentanţii Guvernului!

Florentina Moise: Amendamentele la buget propuse de mine, colegii din PSD, PMP şi ALDE, adoptate în CL Piatra-Neamţ!

Bestii cu chip de om! Doi părinţi din Dumbrava Roşie şi-au violat şi schingiuit cei 3 copii!

Dan Barna: “Premierul Cîţu nu mai are susţinerea USR-PLUS”. Iulian Bulai: “Premierul Cîţu trebuie să plece!”

Neamţ: Incidenţa cazurilor COVID-19 din fiecare localitate (miercuri, 14 aprilie)

Piatra-Neamţ: De câţi poliţişti locali e nevoie ca să prinzi un bărbat care nu poartă mască?!

Accident la Piatra Şoimului. O şoferiţă a spulberat gardul unei case. În maşină erau 2 copii.

Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Judeţean Neamţ, s-a aruncat de la etajul 3 şi a murit

COVID/ Scădere considerabilă a cazurilor la Piatra-Neamţ şi Roman. Situaţia pe localităţi. (marţi – 13 aprilie)

Jale pe şoselele din Neamţ! 1.300 sancţiuni şi 180 permise reţinute, săptămâna trecută

Educaţia şi investiţiile – priorităţile bugetului municipiului Piatra-Neamţ pe 2021

  • 18 aprilie 2021

ISSN 2457 - 3973

Arsene (preşedinte PSD Neamţ): PNL și Mugurel Cozmanciuc confirmă – boceala, șantajul și amenințarea rămân principalele arme ale PNL Neamț

Comunicat de presă

„PNL Neamț a înfrânt din nou. De data aceasta aflăm de la liberali că se bucură de schimbarea prefectului și sunt supărați că în Neamț se fac investiții din bani publici. Da, nu este o glumă. După ce s-au milogit pe la Guvern și s-au bocit prin toată presa că sunt nedreptățiți de soartă și de oamenii răi, Cozmanciuc a ieșit să se laude la gazetă că premierul tehnocrat a schimbat prefectul de Neamț. Consider că din acest punct de vedere PNL Neamț este cea mai periculoasă forță politică din regiunea Moldovei. Sloganul liberalilor ar trebui să fie ”mă milogesc și bocesc, deci exist”.

Mugurel Cozmanciuc, politicianul expulzat din Iași pentru incompetență, este un călător prin Neamț, trezit din greșeală de apropierea alegerilor locale. Mimează că vrea binele nemțenilor în timp ce critică faptul că în Neamț se fac investiții din bani publici. Stimați cetățeni, vă dați seama ce impostor vă cere votul? Omul ăsta este scandalizat că în Neamț au ajuns fonduri pentru drumuri, școli și spitale. Este nemulțumit că nemțenii primesc investițiile pe care le merită în urma taxelor pe care le plătesc. Eu îi recomand să se întoarcă la el în Iași dacă e așa supărat că aici, la noi, reprezentanții cetățenilor chiar muncesc pentru cei care i-au votat. N-avem nevoie de impostori politici. Nici de politicieni care au moștenit de la Băsescu toate năravurile și disprețul la adresa cetățenilor.

Nu voi accepta ca un personaj care toată viața lui a fost numit în funcțiile pe care le-a deținut să jignească PSD și pe membrii acestui partid. Pentru că noi știm ce înseamnă să muncim pentru voturile cetățenilor, ce înseamnă campaniile electorale reale”.

Articolul anterior

Se oprește apa la Roznov și Bicaz!

Articolul următor

Niculina Dobrilă a fost învestită în funcţia de prefect

Un comentariu

  • astept de mult maturizarea omului politic arsene dar nu se produce.stiu ca este deficitar in pregatirea care sa-ti aduca cultura politica dar lipsa ideilor si a cuvintelor nu trebuiesc inlocuite cu expresii de cartier.nu simpatizez nici pnl nici psd ci obiectivitatea.cat tu ca partid stii ca esti vai de mama ta la iasi si chiar moldova nu te apuci sa jignesti pe alti..cand simbolurile psd de la iasi bacau si de aiurea au devenit penali trebuie sa fii mai echilibrat in a o face pe zmeul.si noi stim ca arsene a fost promovat de dragnea iar ponta nu dadea doua parale pe acest domn, dar nu am facut atatea comentarii.cultura politica arata ca nu e bine ca un singur partid sa acapareze toata puterea intr-un judet sau in tara.deci preocuparea lui arsene ca toti primarii de comuna si chiar de municipii si orase sa fie psd este una daunatoare.in concluzie imi doresc un arsene echilibrat.credeam ca dupa cearta continua cu tarata a inteles ceva dar el a prins mai mult curaj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *