ISSN 2457 - 3973

Niculina Dobrilă a fost învestită în funcţia de prefect

Niculina Dobrilă a fost învestită, vineri, în funcţia de prefect al judeţului Neamţ. Constantin Mihart, directorul Direcţiei Generale pentru Îndrumarea şi Controlul Instituţiei Prefectului a fost cel care a citit ordinul de numire.
Niculina Dobrilă a mulţumit pentru încrederea acordată şi a spus că este bucuroasă că revine în instituţia unde şi-a început activitatea în 1993, după finalizarea studiilor suprioare.
”Mi-am propus ca obiectiv specific organizarea în condiţii de legalitate şi transparenţă deplină a proceselor electorale”, a declarat prefectul Niculina Dobrilă.
Rămâne de văzut dacă noul prefect va pune mâna pe ”cartofii fierbinţi” evitaţi de Vlad Angheluţă. Între altele, aducem aminte de solicitarea ”unui cetăţean” de a constata că mandatul de ales local a lui Dragoş Chitic trebuie să înceteze pentru că a încălcat legea atunci când din independent a devenit membru PNL şi astfel a avut două opţiuni politice. Suntem convinşi că ”balul” abia acum începe!

Articolul anterior

Arsene (preşedinte PSD Neamţ): PNL și Mugurel Cozmanciuc confirmă – boceala, șantajul și amenințarea rămân principalele arme ale PNL Neamț

Articolul următor

Şase percheziţii la Piatra Neamţ şi Girov! Poliţiştii au găsit 2 pistoale şi bunuri furate din locuinţe!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *