ISSN 2457 - 3973

Arsene: ”Spitalul Județean este o prioritate pentru mine!” Președintele CJ cere urgentarea lucrărilor de la unitatea sanitară din Piatra Neamț!

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a făcut o nouă vizită la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț – a doua într-o săptămânână – pentru a discuta cu antreprenorul care execută lucrările de reabilitate ale secției de pediatrie.

Arsene a cerut urgentarea acestor lucrări dar a discutat și despre posibilitatea construirii unui corp nou de clădire pentru secția de psihiatrie.

”Am promisiunea ferma a acestuia ca primul corp de cladire, in care functioneaza primirea urgente si triajul va fi dat in folosinta in termen de o luna de zile, al doilea tronson pana la finalul lunii octombrie a acestui an iar intreaga lucrare, incluzand al treilea corp de cladire si partea de amenajari exterioare in primele luni ale anului viitor. Am avut de asemenea o discutie cu medicii din Sectia Psihiatrie si conducerea spitalului pentru construirea unui corp de cladire nou care ar urma sa deserveasca specialitatea psihiatrie infantila sau sa mutam intreaga sectie in spitalul vechi dupa reabilitarea acestuia, astfel incat sa decongestionam traficul din sectie si sa imbunatatim activitatea de aici”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț.

Totodată, Ionel Arsene a văzut și variantele pe care le are disponibile spitalul pentru a le pune la dispozitia comisiei de expertiza a Casei Judetene de Pensii, astfel incat cei care apeleaza la aceasta comisie sa aiba parte de tot confortul.

”Spitalul Judetean de Urgenta si sistemul de sanatate din Neamt sunt o prioritate pentru mine si vor avea toata atentia mea indiferent de functiile publice pe care le voi ocupa. Le-am promis nemtenilor ca se vor putea trata aici acasa, la Neamt, si ma voi tine de cuvant”, a adăugat Ionel Arsene.

Articolul anterior

Patronul de la Hanul Urșilor: ”Turiștii au mâncat prin bâlciuri, nu s-au îmbolnăvit la noi!”

Articolul următor

FOTO-GALERIE Spectacol pentru copiii din centrele de plasament, organizat la inițiativa președintelui CJ, Ionel Arsene și a prefectului Vasile Panaite

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular