ISSN 2457 - 3973

Asfalt pe un drum de pământ, la Țolici, în comuna Petricani

În ultimele zile s-a lucrat intens pentru modernizarea drumului județean DJ 155B Țolici – Târpești. Un drum de pământ, nemodernizat vreodată, devine, cu sprijinul Consiliului Județean Neamț, drum cu asfalt, spre bucuria oamenilor locului și satisfacția mea, că îmi mai onorez o promisiune pe care le-am făcut-o nemțenilor.

Pentru implementarea acestei proiect s-au turnat coloane forate la o adâncime de 12 metri, fiind necesară stabilizarea solului. După această etapă, s-au executat lucrările pentru fundația căii de rulare pe 2,5 kilometri, care sunt în continuarea altor 2 kilometri, proaspăt modernizați.

„Acum s-a ajuns la turnat stratul de uzură. Deja drumul e «negru» și sunt foarte mulțumit că avem asfalt proaspăt în comuna Petricani. Suntem abia la începutul sezonului cald, de puțin timp am redeschis șantierele din județ, și deja avem lucrări pe care le-am pregătit în toamnă și despre care acum putem vorbi că se finalizează!”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Parchetul General face o nouă expertiză a incendiului de la SJU Piatra-Neamţ în care au murit 10 oameni

Articolul următor

Alertă într-o localitate din Neamț. Un urs a intrat într-o gospodărie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.