ISSN 2457 - 3973

Astăzi are loc dezbaterea președintelui Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa astăzi la dezbaterea pe care o organizează la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Au fost invitați să participe politologi, formatori de opinie şi jurnalişti (inclusiv de la trusturile neprietene, cum sunt RTV și Antena 3). Aceștia vor adresa întrebări deloc comode președintelui, în cadrul dezbaterii.

“Vom discuta pe toate temele care sunt de interes într-o campanie prezidenţială: despre mandatul care a trecut, despre reuşite, despre ce s-ar fi putut face poate mai bine şi urmează să se facă în al doilea mandat, despre diferite teme de interes pentru public. Pentru mine este importantă această dezbatere, fiindcă românii acum sunt foarte interesaţi de aceste teme şi din acest motiv am gândit un format care realmente ajunge la chestiune, nu o discuţie formală sau de tip cancan, ci o discuţie aplicată pe ce a făcut şi ce va face preşedintele”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Președintele României a explicat încă odată motivul pentru care nu dorește să aibă o dezbatere cu candidatul PSD.

”Nu am acceptat discuţia cu această doamnă în principal pentru că este reprezentanta unui partid care este nedemocratic, care a guvernat împotriva românilor şi eu nu sunt dispus să legitimez aşa ceva”, a explicat Klaus Iohannis.

Dezbaterea de marți, 19 noiembrie 2019, va începe la ora 19,00 și va fi transmisă în direct de principalele posturi de televiziune centrale.

Read Previous

Au fost montate primele pubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor din Piatra-Neamț

Read Next

Căprioară lovită de microbuz la Borca! Animalele ajung în stradă după ce le-au fost tăiate pădurile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *