ISSN 2457 - 3973

Atmosferă de liga a 2-a pe Borzoghean! Scor de rugby: CSM Ceahlăul a surclasat Viitorul Podoleni cu 13-0!

Cele câteva sute de spectatori care au venit, vineri, pentru a asita la primul meci acasă al noii echipe de fotbal a municipiului Piatra Neamț – CSM Ceahlăul – nu au avut ce regreta. Au văzut un meci frumos, cu accente spectaculoase uneori. Și asta nu neapărat din cauza valorii net mai slabe a oaspeților din Podoleni, ci datorită dorinței de afirmare a jucătorilor galben-negri.

Pe parcursul celor 90 de minute am asistat și la scheme de joc bine exersate la antrenamente, șuturi spectaculoase de la distanță, penalty-uri și demonstrații de tehnicitate (remarcăm jucătorul cu numărul 7 care a jalonat de nenumărate ori printre masivii fundași de la Podoleni).

Astfel, scorul era la pauză de 7-0 însă și a doua repriză s-a desfășurat sub aceleași coordonate. csm-ceahlaul3

Spectatorii au fost pe deplin mulțumiți de jocul Ceahlăului dar și de fazele comice oferite în câteva rânduri de adversari. Una peste alta, microbiștii au plecat de la stadion optimiști că CSM Ceahlăul poate accede cu ușurință și fără piedici cel puțin până în liga a treia (divizia C).

Între spectatori au remarcat suficient de mulți oameni de fotbal, iubitori adevărați ai culorilor galben-negru.

Președintele clubului CSM Ceahlăul Piatra Neamț, Cătălin Roca, finanțator principal al echipei prin RoCom Central (alături de Moldocor), a fost mulțumit de prestația jucătorilor dar și de prezența mare a spectatorilor la stadion.

”Ne bucurăm că cetățenii municipiului Piatra Neamț au dat dovadă de solidaritate față de echipă și s-au prezentat în număr așa de mare la stadion. Felicit și echipa care a făcut un meci bun. Cred că sunt premisele unui viitor frumos pentru această nouă echipă”, a declarat Cătălin Roca. csm-ceahlaul4

”A fost un meci foarte frumos și mă bucur pentru debutul cu dreptul acasă al noii echipe locale. Cel mai mult mă bucut că sute de spectatori au ocupat scaunele din tribuna Ceahlăul și sunt convins că numărul acestora va crește de la meci la meci. Este o echipă bună, închegată, care se vede că a lucrat și sunt convins că va promova lejer în vara anului viitor în liga superioară. Cel mai mult îmi doresc să își păstreze această linie și noua echipă locală să readucă fotbalul de performanță la Piatra Neamț și să readucă publicul pietrean iubitor de fotbal. Orașul Piatra Neamț merită să aibă o echipă care să facă performanță. Este un vis frumos și e bine să ne fixăm o țintă cât mai sus ca în 2019 când clubul de fotbal împlinește 100 de ani să avem o echipă de fotbal măcar în divizia secundă”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic. csm-ceahlaul2

Pentru victoria obținută, jucătorii Ceahlăului (mulți dintre ei încă elevi) vor primi câte 90 de lei ca primă, în afară de salarii. De altfel, pentru fiecare punt obținut, fiecare jucător integralist va primi 30 de lei. Poate la prima vede pare puțin dar adunând punctele dintr-o lună și salariul, s-ar putea ca acești tineri să câștige mai mult decât părinții care încă îi cresc. Asta cu atât mai mult cu cât se vede că joacă fotbal din pasiune și nu pentru bani.

Articolul anterior

Sute de spectatori sunt prezenți la primul meci acasă al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Articolul următor

Propunere-şoc! Desființarea Parking va scădea prețul abonamentelor şi va creşte încasările la buget!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *