ISSN 2457 - 3973

Aurelia Simionică: Pietrenii să voteze cu inima! Mircea Geoană: Noi suntem alternativa de stânga!

Mircea Geoană, președintele Partidului Social din România (PSRO) s-a întâlnit, miercuri, cu activul de partid din județul Neamț. La întâlnire au fost surprinzător de mulți și cunoscuți oameni, atât din Piatra Neamț cât și din Roman. S-a remarcat imediat prezența senatorului Liviu Bumbu, care a venit alături de Aurelia Simionică să construiască acest partid înființat fix cu un an în urmă.
”PSRO este singura oferta de stânga cinstită şi sigură. Le transmit tuturor pietrenilor îndemnul meu să voteze cu inima”, a declarat Aurelia Simionică, președinta PSRO și candidat la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.simionica-geoana1
Mircea Geoană s-a arătat surprins de forța filialei PSRO Neamț.
Sunt fericit să fiu la Piatra Neamţ, este moment aniversar pentru că exact acum un an de zile Tribunalul confirma înfiinţarea PSRO. Este un lucru evident că vechile partide şi-au consumat resursele de competenţă, integritate şi de a administra România în această perioadă foarte complicată. O spunem fără patimă, fără supărare, nu o spunem pe un ton de gâlceavă dar există o nevoie obiectivă în societatea românească pentru o transformare, o abordare diferită a modului în care este condusă, administrată o ţară, o economie şi o societate. Ambiţia noastră este de a aduna împreună şi am reuşit să facem remarcabil de repede la Neamţ o echipă în care criteriile noastre fundamentale de integritate, profesionalism şi patriotism se reunesc de o manieră aproape naturală. România are nevoie de un nou model economic şi social. România este construită de 25 ani fie din corupţie, fie din ignoranţă, fie din indiferenţă, la un model social care este strâmb croit. Când economia creşte, cum este cazul acum, creşterea economică nu se răsfrânge în nivelul de trai, nu reduce diferenţele şi polarizarea socială. Cum este criză, cum a fost cazul crizei gestionate de domnul Băsescu tot pe spinarea noastră, tot cei săraci şi clasa mijlocie plătesc preţul, şi tot clasa privilegiată şi elita economică a ţării rămân cu interesele neafectate. Este ceva strâmb în construcţia economică şi socială a acestei ţări”, a declarat Mircea Geoană.
PSRO are listă de candidați și la Consiliul Local Piatra Neamț iar Aurelia Simionică este candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.

Articolul anterior

Shopping City Piatra Neamț: 1.000 de locuri de muncă, 300.000 euro taxe și impozite anual!

Articolul următor

Traian Băsescu: Le cer băsiștilor din Neamț să iasă la vot!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *