ISSN 2457 - 3973

Bărbat din Bacău, reţinut de poliţişti pentru că ar fi violat o femeie din Neamţ

Un bărbat în vârstă de 34 ani, din Vacău a fost reţinut, de poliţişti, pentru 24 ore, sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

Victima ar fi fost concubină, în vârstă de 34 ani, din judeţul Neamţ.

„Din primele verificări a rezultat faptul că, bărbatul, de 34 de ani, din Bacău ar fi așteptat-o pe fosta concubină, în seara zilei de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, după terminarea programului de lucru, căreia i-a propus să o conducă la domiciliu cu un taxi.       În zona Autogării Bacău, bărbatul ar fi solicitat taximetristului sa oprească, iar ulterior, sub constrangere ar fi determinat-o pe femeie să meargă cu el într-o pensiune, unde ar fi lipsit-o de libertate până în jurul orei 04.00, perioadă în care ar fi întreţinut cu ea raporturi sexuale împotriva voinţei sale, ameninţând-o şi agresând-o fizic. În jurul orei 04.00, profitând de faptul că bărbatul dormea, femeia a părăsit camera respectivă, iar ulterior a sunat la 112, solicitând intervenţia poliţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Cazul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din Bacău care au întocmit dosar penal şi l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore.

Articolul anterior

Un an predestinat – 1909 – aniversarea a 50 de ani de la Unirea Principatelor Române și trecerea în veșnicie a Doamnei Unirii

Articolul următor

O femeie a fost accidentată de un autoturism, în Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular