ISSN 2457 - 3973

Bărbat din Dumbrava Roşie, mort după ce a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri

Un bărbat din Dumbrava Roşie a murit, luni, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri şi îngustă de 80 centimetri.

Pompierii sosiţi la faţa locului au scos victima din fântână iar medicii au încercat să o readucă la viaţă, fără succes.

„În această după amiază, în jurul orei 13:38, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană se află într-o fântână din localitatea Dumbrava Roșie. La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM și voluntari din cadrul SVSU Dumbrava Roșie. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că într-o fântână (cu o adâncime de aproximativ 19 metri și un diametru de 80 cm) se afla un bărbat. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au scos din fântână un bărbat de aproximativ 58 de ani, inconștient. Imediat, victima a fost preluată de echipajul ce încadra ambulanța SMURD TIM care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD declarând decesul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Articolul anterior

O maşină a luat foc în mers pe o stradă din Piatra-Neamţ (foto)

Articolul următor

7 sfaturi pentru a nu mai pierde bani la pariuri în vara lui 2021

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *