ISSN 2457 - 3973

Bărbat din Roman arestat după ce și-a snopit în bătaie soția și soacra

Un bărbat de 64 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere. 

La data de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către două femei din Roman, despre faptul că au fost victimele unei agresiuni fizice.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 2 și 3 septembrie a.c., un bărbat, de 64 de ani, ar fi lovit-o și amenințat-o atât pe soția sa, în vârstă de 61 de ani cât și pe soacra sa, de 87 de ani, din Roman.  De asemenea, la data de 3 septembrie a.c., acesta ar fi distrus mai multe bunuri din incinta locuinței, prejudiciul creat fiind estimat la aproximativ 5.000 de lei.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Un bărbat din Pipirig, reținut după ce a spart 4 aututorisme în fața mănăstirii

Articolul următor

Reglare de conturi cu cuțitul la Unitatea de Primiri Urgențe din Spitalul Roman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *