ISSN 2457 - 3973

Bărbat rănit după ce a rămas cu maşina suspendat pe un gard la Răuceşti

Un accident rutier s-a produs, luni, în jurul orei 10.40, în localitatea Răuceşti. În urma evenimentului, un bărbat în vârstă de 51 ani a fost rănit.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar conducătorul auto, care a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un cap de pod și a rămas suspendat pe un gard al unei gospodării.

„Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe DC 157 G, în localitatea Răucești, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

„Până la sosirea forțelor de intervenție, persoana a fost scoasă din autoturism de către participanții la trafic. Victima, un bărbat de 51 de ani a fost preluată de echipajul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean și transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu Neamț”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Răucești a acționat cu un buldoexcavator pentru îndepărtarea autoturismului de pe gard și punerea acestuia pe roți.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul anterior

Surprize pentru public pregătite de poliţiştii nemţeni pe 25 martie, de Ziua Poliţiei Române

Articolul următor

Municipiul Roman rămâne fără apă 24 ore, începând de marţi (22 martie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular