ISSN 2457 - 3973

Surprize pentru public pregătite de poliţiştii nemţeni pe 25 martie, de Ziua Poliţiei Române

Pe 25 martie este sărbătorită Ziua Poliţiei Române.

Ca de fiecare dată, poliţiştii nemţeni au pregătit o serie de surprize pentru cei care vor participa la acţiunile de pe platoul Curţii Domenşti.

„Sărbătoarea va fi marcată începând cu ora 11.30, când cetăţenii sunt invitaţi la un eveniment dedicat publicului, organizat în aer liber, pe platoul Curții Domnești. Vor fi prezentate activităţile pe care le desfăşoară zi de zi poliţiştii nemțeni, dar şi dotările de care aceştia dispun în executarea misiunilor, pe ateliere de lucru. Prezentarea Laboratorul de Educație Rutieră, cu suportul de specialitate al polițiștilor rutieri. Jocuri din domeniul prevenirii criminalității, dedicate copiilor. Prezentarea dotărilor laboratorului criminalistic, cu suportul de specialitate al poliţiştilor criminalişti nemțeni. Expoziţie cu armamentul şi tehnica din dotarea Poliţiei Nemțene. Standuri de documentare – informare în cadrul căruia vor fi distribuite pliante, broşuri şi alte materiale de promovare a profesiei de poliţist şi cu conţinut educativ – preventiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Va fi amenajat şi „Colțul adopției”, în care cei mici și cei mari pot face cunoștință cu animale abadonate și pot pleca acasă cu un nou prieten.

Poate momentul cel mai aşteptat este cel de demonstraţii și exerciții tactice ale luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale dar şi cel de demonstraţii de abilităţi ale unităţii canine.

Aşadar, poliţiştii nemţeni vă invită vineri, 25 martie 2022, de la ora 11.30, pe platoul Curţii Domneşti din Piatra-Neamţ pentru a participa la activităţile dedicate Zilei Poliţiei Române.

Articolul anterior

De ce nu merg semafoarele de la Girov? Prefectul Adrian Niţă a intervenit!

Articolul următor

Bărbat rănit după ce a rămas cu maşina suspendat pe un gard la Răuceşti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.