ISSN 2457 - 3973

Bărbat ucis la Târgu-Neamţ într-o răfuială cu cuţitele în interiorul maşinii

Un bărbat în vârstă de 38 ani a murit miercuri (27 iulie 2022) într-o răfuială cu cuţitele ce s-a produs în interiorul unui autoturism, în oraşul Târgu-Neamţ.

Atât victima cât şi agresorul sunt din Vânători-Neamţ şi se aflau în aceeaşi maşină.

„Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamț, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamț, moment în care bărbatul de 31 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător. Ulterior, asupra bărbatul de 31 de ani, ar fi fost exercitate acte de violență. În urma conflictului, ambii bărbați au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma leziunilor suferite, a fost constatat decesul bărbatului de 38 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu.

O echipă operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Persoana bănuită de comiterea infracțiunii se află în custodia polițiștilor şi cel mai probabil va fi reţinută pentru 24 ore.

Articolul anterior

A intrat cu camionul într-un copac la Zăneşti

Articolul următor

Încep lucrările de modernizare a drumului de acces pe muntele Cozla

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.