ISSN 2457 - 3973

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

O bătaie colectivă cu parii a izbucnit, joi seara, aproape de miezul nopții, la o stână din localitatea Cordun.

Implicați au fost membrii ai aceleiași familii care au 2 stâni. După ce s-au acuzat că nu respectă pășunatul pe islazul comunal, au pus mâna pe pari și s-au luat la bătaie.

În urma încăierării au rezultat 4 victime, între care un copil, care au fost transportate la Spitalul Municipal Roman:

  • victimă sex masculin, 77 ani, diagnostic: traumatism cranio-cerebral prin agresiune, comă gr. II-III
  • victimă sex feminin, 40 ani, diagnostic: traumatism cranio-cerebral prin agresiune;
  • victimă sex masculin, 12 ani, diagnostic: plagă minoră prin agresiune;
  • victimă sex masculin, 42 ani, diagnostic: traumatism cranio-cerebral prin agresiune;

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, agent Dimitrie Mocanu, cercetările sunt în plină desfășurare și deocamdată nu a fost reținută nici o persoană.

Comunicatul oficial al IPJ Neamț:

La data de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu către o femeie de 40 de ani, din Cordun, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 43 de ani, a fost lovit de către tatăl său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, între membrii unei familii din localitatea Cordun, există un conflict mai vechi generat de faptul că stânele pe care aceștia le dețin se învecinează, iar animalele acestora trec deseori de pe o proprietate pe alta.

În fapt, la data de 2 iulie a.c., un bărbat de 43 de ani, împreună cu soția sa, o femeie de 40 de ani și un minor, de 12 ani, s-au deplasat în zona stânei unui bărbat de 75 de ani pentru a recupera trei cabaline, care le aparțin și care au fost lăsate libere, ajungând astfel la locul respectiv.

La scurt timp, aceștia au fost observați de bărbatul de 75 de ani și de nepotul acestuia, un tânăr de 20 de ani care, împreună cu un bărbat de 35 de ani și o femeie de 32 de ani s-au deplasat la fața locului, unde s-ar fi lovit reciproc.

În urma loviturilor, doi bărbați de 43, respectiv 75 de ani, o femeie de 40 de ani și un minor de 12 ani, au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare, urmând ca în urma constatărilor medico-legale să se facă încadrarea juridică a faptelor.

Articolul anterior

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Articolul următor

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *