ISSN 2457 - 3973

Beat și fără permis, un tânăr a fugit de polițiștii rutieri din Piatra-Neamț

Polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr de 25 ani, care nu a oprit la semnalul acestora. Tânărul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Astăzi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe Bulevardul Traian din Piatra Neamţ

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, la scurt timp fiind oprit pe strada Mărăței.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 25 de ani, din Piatra Neamț, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cel în cauză a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

Read Previous

Arsene – ”desființat” pe facebook pe tema fake-news-ului cu casca președintelui

Read Next

Un soț insistent, care a încălcat ordinul de protecție, a fost reținut de polițiști

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *