ISSN 2457 - 3973

Biciclist accidentat grav la Podoleni de o şoferiţă

Miercuri, în jurul orei 12.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Podoleni.

„Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 67 ani, din Podoleni, se deplasa în calitate de biciclist pe strada Libertății, ar fi fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie, de 31 ani, din aceeași localitate, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând ca bărbatului de 67 de ani, să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Articolul anterior

Incendiu într-o garsonieră din orașul Târgu-Neamț

Articolul următor

Primarul liberal de Roman răspunde acuzațiilor deputatei Oana Bulai (PSD)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular