ISSN 2457 - 3973

Bogdan Buhuşanu: Proiectul PNL al drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău, vital pentru dezvoltarea comunei Podoleni!

Proiectul liberal al drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău este vital pentru dezvoltarea comunei Podoleni – a declarat Bogdan Buhuşanu, candidatul PNL Neamţ pentru funcţia de primar al comunei.

Bogdan Buhuşanu a explicat că drumul expres – care va tranzita comuna – înseamnă o conectivitate a localităţii la un drum rapid, ceea ce înseamnă atragerea de investitori.

„Comuna Podoleni va avea privilegiul, datorită acestui proiect al PNL Neamţ, să fie contectată la un drum de mare viteză care, la rândul său, va avea conexiune cu Autostrada A7. Acest drum expres este foarte important pentru comunitatea noastră pentru că astfel zona va fi atractivă pentru investitori, ceea ce înseamnă locuri de muncă şi fonduri care vor veni la bugetul comunei”, a declarat Bogdan Buhuşanu, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Podoleni.

Nu poţi vorbi de dezvoltare dacă nu vorbeşti de infrastructură mare şi de drumuri de mare vireză, cum e A7, A8 sau drumul expres. Acest proiect este vital pentru Piatra-Neamţ şi bazinul Roznov – Costişa. Piatra-Neamţ Metropolitan este neconectat la infrastructura rutieră mare şi suntem în decalaj economic. Trebuie să ne ţinem investitorii acasă. Ca orice oameni gospodari ne dorim să atragem investitori mari dar este puţin probabil dacă nu eşti conectat la infrastructura mare. Acest drum expres este vital pentru a atrage investitori şi a ne dezvolta”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr – candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

La sfârşitul săptămânii trecute, directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a venit în judeţul Neamţ unde şi-a exprimat susţinerea pentru realizarea drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău, a variantei ocolitoare a municipiului Piatra-Neamţ precum şi a autrostrăzilor A7 şi A8.

Licitaţia pentru desemnarea constructorului drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău ar urma să fie organizată în viitorul apropiat, odată cu finalizarea studiului de fezabilitate şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

 

Articolul anterior

Un bărbat din Neamţ a căzut de la balconul apartamentului

Articolul următor

Deputatul Laurenţiu Leoreanu, week-end plin în mijlocul comunităţii romaşcane

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular