ISSN 2457 - 3973

Bogdan Gavrilescu (PMP): Doar împreună putem schimba lucruri!

Președintele filialei PMP Neamț, viceprimarul Bogdan Gavrilescu, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de încurajare pentru membrii și susținătorii partidului, având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la finalul campaniei electorale.

Gavrilescu – și el candidat la europarlamentare pe lista PMP – a transmis totodată că este important ca fiecare alegător să meargă, pe 26 iunie, la vot.

”Am intrat în ultima săptămână de campanie. Așa cum am muncit pe parcusul acestor săptămâni, echipa PMP Neamț va fi activă și pe ultima sută de metri. Astă seară, ne-am oprit în Văleni. Ne-am propus să promovăm același mesaj de unitate în Europa și proiectele pentru Parlamentul European. Nu uitați că e important să ieșim la vot pe 26 mai. Doar împreună putem schimba lucruri. UNITI IN EUROPA pentru România prosperă”, a scris Bogdan Gavrilescu, președinte al PMP Neamț și vicepreședinte la nivel național al partidului.

Vinerea trecută, PMP Neamț a organizat și un eveniment de prezentare a candidaților partidului la care au participat câteva sute de membri, fiind prezent la Piatra-Neamț și președintele Eugen Tomac.

Articolul anterior

Cine sunt elevii care vor reprezenta județul Neamț la naționala de referate și comunicări științifice

Articolul următor

Peste 80 de meșteri populari vin la Festivalului de artă populară ”Lada cu zestre” 2019

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.