ISSN 2457 - 3973

Bogdan Gavrilescu (PMP): ”Oprirea tăierilor ilegale de păduri și a depozitărilor ilegale de deșeuri- PRIORITĂȚI!”

CER RESPECT PENTRU MEDIU!
‼️Oprirea tăierilor ilegale de păduri și a depozitărilor ilegale de deșeuri sunt subiecte prioritate, pentru mine. Ca nemțean, crescut într-un oraș înconjurat de munți, este inadmisibil să nu ne protejăm pădurile.
Trebuie să înțelegem o dată, pentru totdeauna, că pădurile României nu sunt marfă de export. Ca deputat de Neamț voi stopa tăierile ilegale și iraționale de păduri, dar și exportul ilegal de lemn brut. Aceste abuzuri au condus la creșterea prețurilor pentru lemnul folosit la încălzire.
🔴Partidul Mişcarea Populară propune finanțarea unui program național de reîmpădurire și stimularea financiară a proprietarilor de terenuri, pentru împădurirea anuală, a unor suprafețe echivalente a 1%, din totalul terenurilor pe care le dețin.
✔️De asemenea, voi lupta pentru introducerea unei reforme fiscale privind eliminarea subvențiilor pentru combustibilii fosili. Mă voi implica în stimularea producției de energie regenerabilă din surse alternative precum panouri fotovoltaice, instalații eoliene, procesarea gunoiului menajer.
Mișcăm România! Noi mișcăm Neamțul și respectăm mediul înconjurător!

Articolul anterior

Peste 200 cazuri noi COVID-19 în Neamț! Iată incidența, joi – 12 noiembrie, în fiecare localitate!

Articolul următor

Sănătatea nemțenilor este prioritatea PNL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.