NewsAllert :

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Bogdan Gavrilescu (PMP): ”Vreau să construim un amfiteatru modern pentru nemțeni!”

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, a declarat, marți, că își dorește construirea unui amfiteatru modern.
Fondurile pentru această investiție ar urma să fie asigurate de Consiliul Județean Neamț.
Amfiteatrul ar urma să fie pus la dispoziție tuturor celor care doresc să organizeze manifestări cultural-artistice sau serbări școlare, dar va avea și destinație de relaxare pentru copii și părinți.

În calitate de inginer constructor, îmi doresc să construiesc, alături de voi, un județ Neamț de 10+. Ce spuneți de un amfiteatru în aer liber? Un spațiu destinat în primul rând tinerilor talentați din județul nostru, care au nevoie de o locație generoasă, diferită și perfectă pentru spectacolele de teatru, muzică, dans sau orice formă artistică pretabilă pentru o desfășurare în aer liber. Această locație ar putea fi accesată de liceenii din Neamț, liceeni pasionați de teatru, de muzică folk sau poate de dans de societate. De asemenea, amfiteatrul poate fi o locație perfectă și pentru ONG-urile dornice să organizeze manifestări cultural-artistice, sau poate pentru cluburile de copii. Tot aici s-ar putea desfășura cu succes serbări și manifestări școlare, sau pur și simplu ar putea fi un spațiu de relaxare pentru copii și părinți. Amfiteatrul poate găzdui spectacole în aer liber, din luna mai și până în luna octombrie, în funcție de condițiile meteorologice, și este un spațiu mult așteptat în județ. Locația propusă este în incinta Ștrandului Municipal din Piatra-Neamț, în apropiere de punte. Fondurile, pentru realizarea unui astfel de proiect, pot fi accesate fără eforturi consistente, din bugetul Consiliului Judeţean”, a declarat președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu.

Acesta este candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Școală, stradă și spital – cele 3 atuuri ale primarului orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț oferă ajutoare financiare de până la 710 lei pe lună pentru părinții care vor să își angajeze bone pentru copii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *