ISSN 2457 - 3973

Bogdan Gavrilescu (PMP): ”Vreau să construim un amfiteatru modern pentru nemțeni!”

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, a declarat, marți, că își dorește construirea unui amfiteatru modern.
Fondurile pentru această investiție ar urma să fie asigurate de Consiliul Județean Neamț.
Amfiteatrul ar urma să fie pus la dispoziție tuturor celor care doresc să organizeze manifestări cultural-artistice sau serbări școlare, dar va avea și destinație de relaxare pentru copii și părinți.

În calitate de inginer constructor, îmi doresc să construiesc, alături de voi, un județ Neamț de 10+. Ce spuneți de un amfiteatru în aer liber? Un spațiu destinat în primul rând tinerilor talentați din județul nostru, care au nevoie de o locație generoasă, diferită și perfectă pentru spectacolele de teatru, muzică, dans sau orice formă artistică pretabilă pentru o desfășurare în aer liber. Această locație ar putea fi accesată de liceenii din Neamț, liceeni pasionați de teatru, de muzică folk sau poate de dans de societate. De asemenea, amfiteatrul poate fi o locație perfectă și pentru ONG-urile dornice să organizeze manifestări cultural-artistice, sau poate pentru cluburile de copii. Tot aici s-ar putea desfășura cu succes serbări și manifestări școlare, sau pur și simplu ar putea fi un spațiu de relaxare pentru copii și părinți. Amfiteatrul poate găzdui spectacole în aer liber, din luna mai și până în luna octombrie, în funcție de condițiile meteorologice, și este un spațiu mult așteptat în județ. Locația propusă este în incinta Ștrandului Municipal din Piatra-Neamț, în apropiere de punte. Fondurile, pentru realizarea unui astfel de proiect, pot fi accesate fără eforturi consistente, din bugetul Consiliului Judeţean”, a declarat președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu.

Acesta este candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

    Articolul anterior

    Școală, stradă și spital – cele 3 atuuri ale primarului orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa

    Articolul următor

    Primăria Piatra-Neamț oferă ajutoare financiare de până la 710 lei pe lună pentru părinții care vor să își angajeze bone pentru copii

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular