NewsAllert :

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Școală, stradă și spital – cele 3 atuuri ale primarului orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa

Primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa, și-a depus candidatura pentru cel de-al treilea și ultim mandat de edil.

Daniel Harpa a declarat, într-un interviu acordat newsallert.ro, că nu vrea să lase lucrurile neterminate la Târgu Neamț.

Primarul de sub Cetate are mai multe proiecte în derulare, între care 3 sunt majore.

Însă până la acest capitol, Daniel Harpa a bifat alte 3 proiecte importante pentru târg-nemțeni.

”Nu mai avem stradă în Târgu Neamț unde nu am venit cu investiții pe canalizare, apă, gaz. Avem o singură excepție la gaz. Dar pe apă și canalizare am realizat investiții inclusiv în cele 3 cartiere: Blebea, Humuleștii Noi și zona Băile Oglinzi. Nu mai vorbim de asfaltarea străzilor. În 2012 erau modernizate în proporție de 20% iar acum am ajuns la un procent de peste 70%, ceea ce este un lucru extraordinar. Dar toate au fost făcute cu proiecte bine gândite. Nu am făcut altceva decât să modernizăm străzile unde aveam asigurată infrastructura de apă și canal. Urmează ca în următorul mandat să terminăm alți 20 de kilometri de stradă, astfel încât să nu mai avem nici o stradă nemodernizată în Târgu Neamț. Un alt proiect de suflet al meu este Zona de Agrement în zona Cetății Neamțului, inclusiv ștrandul și parcul de la poalele Cetății. După multe procese am reușit să deblocăm acea zonă acolo iar în momentul de față se lucrează la modernizarea ștrandului. Târg-nemțenii vor avea un ștrand modern și un parc bazat pe creație, pe ceea ce și-au dorit ei. Nu mai vorbesc de stațiunea Băile Oglinzi pe care am reușit să o cumpărăm și am salvat-o de la faliment. Am cumpărat acțiunile cu banii de la bugetul local și pregătim un proiect de aproximativ 10 milioane de euro pentru a-l depune pe fonduri europene, după ce vor fi deschise axele de finanțare”, a declarat primarul Daniel Harpa.

Care sunt cele 3 proiecte pentru viitorul mandat de primar a lui Daniel Harpa?

”Ca proiect de viitor este cel de modernizare a Spitalului Orășenesc Târgu Neamț. Știm că acest spital a fost acreditat pe timpul mandatului meu și s-a investit foarte mult. Acesta este și motivul pentru care nu am reușit să asfaltez acele străzi unde sunt nemulțumiți oamenii. Însă nu putem să funcționăm fără un spital și știm cu toții că Spitalul Târgu Neamț deservește peste 200.000 oameni. Vom continua investițiilor în învățământ pentru că viitorul nostru este reprezentat de copii. Și se vede că nu mai există nici o școală în Târgu Neamț care să nu fie modernizată și reabilitată din temelie. Un exemplu este Școala de la Humulești, școală etalon pentru Târgu Neamț, ridicată de jos și finalizată. Au mai rămas investiții în cultură și turism de realizat. Mergem înainte!”, a mai spus primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Articolul anterior

Cod Roșu pentru mai multe localități din Neamț (luni, 24 august)

Articolul următor

Bogdan Gavrilescu (PMP): ”Vreau să construim un amfiteatru modern pentru nemțeni!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *