ISSN 2457 - 3973

Camelia BEZIM – candidat PNL Primăria Hangu: ”Fabrică de procesare lapte-carne cu fonduri europene”

Unul dintre proiectele majore pe care Camelia Bezim (PNL) le va implementa în calitate de primar al comunei Hangu face referire la înființarea unei fabrici de procesare a laptelui și cărnii, ce va fi construită cu fonduri europene.

Camelia Bezim a primit asigurări de la ministrul Agriculturii, Adrian Oros, prezent la o întâlnire zonală, dar și de la ministrul Fondurilor Europene, Macel Boloș, că va fi sprijinită pentru această investiție cu fonduri europene.

Alături de cei doi miniștri a fost și președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc – candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, un garant că la Hangu lucrurile vor intra pe un drum corect și bun, un drum european.

”Comuna Hangu are nevoie stringentă de o micro-fabrică de procesare a laptelui dar și de un abator. Astfel, localnicii vor putea să vândă laptele sau animalele la prețurile corecte, fără să fie nevoiți să parcurgă zeci de kilometri până la târgurile sau piețele autorizate. Odată cu înființarea unui astfel de complex de procesare a laptelui și cărnii, comuna Hangu va putea dezvolta un brand care să o facă cunoscută în țară și peste hotare. Produsele din Hangu vor putea fi vândute atât în centrele comerciale din țară cât și din străinătate. Pe de altă parte, dezvoltarea unui micro-abator cu fabrică de procesare a cărnii dar și pentru procesarea laptelui va crea și locuri de muncă bine plătite în Hangu, astfel că tinerii noștri nu vor mai fi nevoiți să ia calea pribegiei pentru a câștiga o bucată de pâine. De ce să nu rămână în comună, alături de părinți și cei dragi? Am discutat deja despre această investiție care va fi realizată cu fonduri europene și am primit toate asigurările că Guvernul PNL și Mugur Cozmanciuc, în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, ne vor sprijini. Acesta este doar un proiect pe care, ca primar al comunei Hangu, îl voi implementa cu fonduri europene”, a declarat Camelia Bezim, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Hangu.

Președintele Mugur Cozmanciuc a subliniat că Hagu poate deveni un pol de dezvoltare al zonei, prin atragerea de fonduri europene.

”Doamna Camelia Bezim are tot sprijinul meu, ca viitor președinte al Consiliului Județean Neamț, dar și al Guvernului României. Este o șansă unică pentru comuna Hangu, cu președinte al României dat de PNL, și mă refer la domnul Klaus Iohannis, cu Guvern PNL condus de Ludovic Orban, eu ca viitor președinte al Consiliului Județean din partea PNL. De aceea este nevoie ca și comuna Hangu să fie condusă tot de un primar al PNL, de doamna Camelia Bezim, pentru că astfel vom avea un parteneriat complet Președinție-Guvern-CJ-Primărie, cu sprijinul europarlamentarilor liberali”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Doi tineri – cercetați penal de polițiștii din Neamț pentru curse ilegale de mașini!

Articolul următor

Dragoş Chitic: „Echipa PMP pentru Primăria Piatra Neamţ, garanţia că oraşul va deveni unul de 10+”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *