ISSN 2457 - 3973

Dragoş Chitic: „Echipa PMP pentru Primăria Piatra Neamţ, garanţia că oraşul va deveni unul de 10+”

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, şi candidatul PMP  pentru un nou mandat, este convins că echipa de consilieri pe care o propune este garanţia că pietrenii vor trăi pe viitor într-un oraş de 10+. „Echipa PMP este una unită, formată din oameni competenţi, dedicaţi, pregătiţi să rezolve problemele pietrenilor. Oraşul trebuie să continue pe drumul european pe care am pornit împreună şi am convingerea că acest lucru se va întâmpla atât timp cât echipa PMP va conduce destinele administrative ale municipiului. Împreună putem face din Piatra Neamţ un oraş de 10+, un oraş aşa cum şi-l doresc pietrenii şi aşa cum merită pietrenii. Când spunem că suntem uniţi, că suntem o familie, ne referim în primul rând la faptul că împărtăşim acelaşi scop: să ne punem competeneţele, priceperea în slujba cetăţeanului.

Lucrurile importante s-au făcut şi se pot face doar în echipă. Avem nevoie de votul pietrenilor pentru a face majoritate în consiliul local, pentru ca de a doua zi după alegeri să ne putem pune pe treabă, să ne putem apuca de proiecte, să putem continua proiectele pe care le-am început. Am făcut întotdeauna echipă cu pietrenii, voi face în continuare, dar am nevoie şi în consiliul local de o echipă cu care să lucrez fără piedici politice, cu care să colaborez având un singur scop: interesul cetăţenilor, să facem administraţie pentru pietreni şi să finalizăm procesul prin care Piatra Neamţ va deveni un un oraş în care cetăţenii să fie parteneri în luarea tuturor deciziilor. Un oraş european, un oraş fruntaş la atragerea fondurilor europene.

Am găsit la PMP echipa care îmi împărtăşeşte aceste aspiraţii şi vă aştept alături de această echipă. Eu am ales întotdeauna pietrenii, am ales întotdeauna să fiu în dialog cu ei, am ales întotdeauna să le ascult şi să le rezolv problemele şi sunt convins că şi pietrenii vor alege să rămână alături de mine. Continuăm împreună alături de singura echipă care vă poate oferi garanţia că Piatra Neamţ va deveni un oraş de 10+. Experienţă, seriozitate, disponibilitate pentru a fi în slujba cetăţeanului, dorinţă de a se implica în rezolvarea problemelor comunităţii. Acestea sunt doar câteva dintre calităţile după care ne-am ghidat în alegerea colegilor cu care venim în faţa pietrenilor şi le cerem votul pentru Consiliul Local. Acestea sunt calităţile echipei PMP Neamţ. Acestea sunt calităţile pe care le cer pietrenii de la cei care le vor reprezenta interesele în forul local. Ştim acest lucru din numeroasele întâlniri pe care le-am avut şi le avem cu cetăţenii. Le-am ascultat dorinţa şi am format o echipă care să fie capabilă să le rezolve problemele, care să fie o garanţie pentru o dezvoltare europeană a municipiului”, a declarat Dragoş Chitic, candidatul PMP pentru Primăria Piatra Neamţ.

Articolul anterior

Camelia BEZIM – candidat PNL Primăria Hangu: ”Fabrică de procesare lapte-carne cu fonduri europene”

Articolul următor

Un TIR plin cu bere s-a răsturnat la Petru Vodă și a blocat traficul rutier (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *