ISSN 2457 - 3973

Campanie umanitară pentru secția de nou-născuți a Spitalului Județean Neamț

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor desfășoară, în perioada 15 februarie – 15 martie 2020, o campanie umanitară.

Beneficiarul campaniei este Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț iar fondurile strânse sunt pentru achiziționarea unui echipament de tratare a icterului prin fototerapie a nou-născuților din Piatra Neamț.

”Suntem bucuroși că putem contribui la îmbunătățirea sănătății micuților născuți în Piatra Neamț. Costurile pentru un astfel de echipament se ridică la 7000 euro. Arhiepiscopia noastră oferă pentru acest proiect suma de 2500 euro, Protopopiatul Piatra Neamț, de asemenea, oferă o sumă de 1000 de euro, iar prin sprijinul sponsorilor, parohiilor și prietenilor nostri sperăm să ajungem la ținta propusă. De aceea, invităm pe oricine este sensibil la acest subiect să doneze și să sprijine acest demers, astfel încât împreună să realizăm proiecte cu impact real pentru societatea noastră”, a declarat preotul Radu Brânză, coordonatorul Departamentului Pro Vita, citat de stiripentruviata.ro

Mai mult de jumătate dintre nou-născuți dezvoltă icter în prima săptămână de viață, iar Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț are nevoie de o lampă fototerapeutică modernă.

Donațiile se pot face în conturile

Cont Lei: RO08CECEIS1030RON1014342
Cont Euro:  RO68CECEIS10C1EUR1103231 (Cod SWIFT: CECERO)
Titular: Mitropolia Moldovei și Bucovinei

Articolul anterior

Un polițist și un pompier au salvat un nemțean de la moarte

Articolul următor

Incendiu intr-un apartament din Piatra-Neamț! Cauza – o oală uitată pe aragaz!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *