ISSN 2457 - 3973

Un polițist și un pompier au salvat un nemțean de la moarte

Un polițist din Roman, alături de un pompier din același oraș, sunt eroii zilei de vineri după ce au reușit să convingă un bărbat să nu se sinucidă.
Agentul de poliție George Dache a fost solicitat să fie prezent la puntea din satul Cotu Vameș, acolo unde un bărbat amenința că va sări în apă.
Victima, în vârstă de 43 ani, sunase la 112 și afirmase că a ajuns la capătul puterilor din cauza bolii de care suferă fetița sa, în vârstă de 8 ani.
La fața locului au venit pompierii din cadrul Detașamentului Roman dar și un echipaj de polițiști de ordine publică.
”Agentul de poliție Dache George împreună cu comandatul Detașamentului de Pompieri Roman au intervenit în cel mai scurt timp și au purtat discuții cu cel care amenința că se va sinucide, reușind să convingă bărbatul să renunțe la gestul necugetat și să coboare de pe pod, în siguranță. Persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate. Deznodământul a fost unul favorabil datorită intervenției prompte a celor doi, salvând astfel viața bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Dimitrie Mocanu.
Bărbatul care a amenințat că se sinucide a rămas internat în spital pentru a primi asistență medicală, urmând să fie supus și unui examen psihiatric.

    Articolul anterior

    Prefectul George Lazăr și pipa păcii de la Roznov

    Articolul următor

    Campanie umanitară pentru secția de nou-născuți a Spitalului Județean Neamț

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular