NewsAllert :

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Carabelea (PNL Piatra-Neamț): ”Olimpicii noștri sunt copii deștepți. Au înțeles situația și au decis să mă susțină!”

Andrei Carabelea, candidatul PNL pentru Primăria Piatra-Neamț, a declarat, luni, că olimpicii – ”victime” ale campaniei electorale au decis să îi susțină candidatura.

Este vorba de olimpicii pietreni care au fost prezentați pe un panou publicitar, la inițiativa PNL, panou care a fost demontat temporar pentru a fi postate materiale electorale.

”Tot felul de candidați aterizați de prin Giurgiu la noi încearcă să manipuleze folosind o dramă inventată, în stilul lor caracteristic. Am o veste pentru aceste bocitoare: vremea impostorilor în administrație și politică a trecut. La fel și vremea circului nejustificat. Olimpicii noștri sunt copii deștepți. Ei au înțeles rapid situația și au decis să mă susțină. Le mulțumesc pentru asta și îi asigur că educația este una dintre prioritățile planului meu de guvernare locală. Asa că, dragi pietreni, nu am dat jos olimpicii. Din contră, i-am pus sus de tot, pe locul cel mai înalt din inimile noastre. Și ei ne răsplătesc prin cel mai frumos mod cu putință: implicare. Oamenii buni se găsesc întotdeauna unii pe ceilalți. Iar noi la Piatra suntem un grup mare și unit de oameni inimoși, gata să se implice total pentru binele comunității. Restul e cancan sau, altfel spus, doar un cântec trist de cuc care nu își mai găsește cuibul…”, a scris Andrei Carabelea.

Articolul anterior

Alte 2 cadre de la ISU Neamț au fost depistate cu COVID-19

Articolul următor

Idei de ținute pentru activitățile din această vară

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *