ISSN 2457 - 3973

Idei de ținute pentru activitățile din această vară

Vara este momentul să petrecem mai mult timp în natură, să ne revedem prietenii și, cel mai important, este sezonul vacanțelor. De fiecare dată avem aceeași întrebare înaintea unei activități: cu ce ne îmbrăcăm? Am pregătit câteva idei vestimentare, în funcție de activități, care sperăm să te inspire.

Picnic

Profită de zilele însorite de vară și încearcă să mănânci prânzul, cât mai des, în natură. Această activitate îți va reîncărca bateriile până la următoarea vacanță. Dacă stabilești cu colegii să luați prânzul în parcul din apropiere, pregătește-ți pachetul cu o seară înainte și alege o ținută potrivită atât pentru birou cât și pentru picnic. O rochie lejeră, maxi sau tip cămașă, peste genunchi sau o pereche de pantaloni clasici și o bluză vaporoasă sunt alegerea perfectă. Alege o pereche de sandale în care să te simți confortabil. Produsele Aldo sunt potrivite pentru această ținută.

Dacă mergi la picnic cu prietenii sau familia, atunci optează pentru o ținută mai sport. Pantalonii scurți, un tricou colorat și o șapcă se potrivesc foarte bine cu activitățile sportive. Cu siguranță veți vrea să organizați un concurs de badminton și, îmbrăcată astfel, te vei putea mișca în voie.

Dacă vreți doar să vă bucurați de natură, pentru un look șic, alege o rochie lejeră, pastel sau cu imprimeuri vesele, și o pălărie. Nu uita acasă de crema de soare și hidratează-te.

Drumeții

Vara este anotimpul perfect pentru a face mișcare și a descoperi frumusețea naturii. Mișcarea, aerul curat și bucuria de a cunoaște locuri noi ne ajută să ne relaxăm. În primul rând, alege  încălțăminte potrivită. Pantofii sport sunt ideali. Te poți uita la brandurile Calvin Klein de la Fashion Days  unde vei găsi modele potrivite pentru o astfel de activitate, cu ajutorul cărora vei obține și o ținută cool.

Alege tricouri lejere, deschise la culoare, dintr-un material care se usucă ușor și pantaloni în care să te poți mișca lejer. Poți opta pentru o pereche de pantaloni scurți sau leggings. Poartă o șapcă, ochelari de soare și adaugă în rucsac aparatul foto cu care vei surprinde imagini instagramabile.

Cină la malul mării

Pentru o cină romantică, alege o ținută lejeră, în care să te simți confortabil dar în același timp sexy. În funcție de stilul tău, poți opta pentru o salopetă, o rochie sau o pereche de pantaloni. Alege culori tari sau pastel și poartă hainele care te fac să te simți încrezătoare. Acesta este momentul potrivit să porți imprimeuri tropicale, însă, ai grijă la accesorii. Nu folosi foarte multe bijuterii și accesorii! O singură piesă cu imprimeu este suficientă pentru un aspect tropical. Mizează pe lucrurile simple, nu exagera cu produsele de make-up și vei radia.

Bucură-te de vară, creează-ți amintiri și orice alegi să porți, nu uita că cel mai important accesoriu este zâmbetul!

Articolul anterior

Carabelea (PNL Piatra-Neamț): ”Olimpicii noștri sunt copii deștepți. Au înțeles situația și au decis să mă susțină!”

Articolul următor

Minune în chilia părintelui Iustin Pârvu! Dintr-o icoană a început să curgă mir! (foto)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular