• 7 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

”Cârtițe” în PSD Piatra Neamț!? Radu Secuiu a fost exclus din partid dar cineva l-a informat rapid și a demisionat!

PSD Piatra Neamț se confruntă, în continuare, cu o serie de frământări. Surse demne de încredere ne-au spus că după alegerile parlamentare, lucrurile vor fi reașezate în sensul că organizația va fi curățată de toți susținătorii fostului președinte executiv județean, Liviu Harbuz, care încă se lasă influențați de eventualele mesaje ale acestuia.

Primii pași au fost luați în cadrul ședinței biroului executiv, de joi, al organizației Piatra Neamț, acolo unde s-a hotărât excluderea din partid a lui Radu Secuiu pentru lipsă de implicare în activitatea politică. Decizia ar fi trebuit pusă în practică după alegerile parlamentare pentru a nu stârni valuri (în fapt o furtună într-un pahar cu apă). Excluderea sa ar fi avut mai mult o imagine negativă pentru partid, acum, în campanie, decât vreo repercursiune.

Radu Secuiu a aflat însă din interiorul PSD Piatra Neamț despre intenția de a fi exclus oficial din partid după alegeri, așa că sâmbătă și-a anunțat demisia pe facebook, mulțumindu-i în același timp mentorului său, Liviu Harbuz. Este clar că de la momentul deciziei, de joi, și până la anunțul demisiei, de sâmbătă dimineața, informația s-a scurs după jocul ”telefonul fără fir”. Dar a răsuflat până la Secuiu. Așa că ”surpriza” pe care i-o pregătea PSD lui Radu Secuiu s-a întors invers.

Se pare că pe grupul privat de facebook al PSD Piatra Neamț au apărut, în această dimineață, discuții tensionate în care au fost aruncate epitete grele, de trădar, după cum ne-au spus sursele noastre.

Lucrurile între timp s-au liniștit iar cei din PSD Piatra Neamț vor să producă o altă surpriză, de această dată în alegeri, și să câștige alegerile în municipiul reședință de județ, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată!

Cât despre eventuale alte excluderi/demisii, acestea ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an.

Articolul anterior

Marți va curge apă cu presiune redusă în tot cartierul Dărmănești din Piatra Neamț!!!

Articolul următor

Jănel Iosub: ”Nu decid eu dacă merg în Consiliul Local. Va fi o hotărâre în PSD, împreună cu președintele Ionel Arsene”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *