ISSN 2457 - 3973

Câți pedofili, agresori sexuali și nebuni umblă liberi pe străzile din Piatra-Neamț

Cazul bătrânului de 84 ani care a agresat sexual o minoră de 9 ani pe o stradă din Piatra-Neamț a declanșant o adevărată și de înțeles furie a pietrenilor, în special a celor care sunt părinți. Aceștia au comentat în diverse feluri acțiunea reprobabilă a individului care, la bătrânețe, în loc să aibă grijă de copii ca un bunic s-a comportat cu un copil străin ca un dezaxat.

Odată cu aceste comentarii, pe diverse canale am primit și alte semnale potrivit cărora cazul nu ar fi singular. Adică pe străzile din Piatra-Neamț umblă nestingheriți diverși indivizi cu apucături dubioase sau chiar penale: agresori sexuali ai copiilor, pedofili sau nebuni care agresează femei.

Vom proteja numele celor care ne-au semnalat aceste cazuri dar totodată vom face publice câteva detalii oferite de aceștia.

O doamnă din cartierul Dărmănești ne-a scris: ”Bună ziua. Am citit articolul. Aș avea o rugăminte. Poate aveți o fotografie să îl identific. Acum două săptămâni, am avut un incident cu un bătrân. Ceva îmi spune că el este. Avea tupeu. Dacă el este și îl eliberează, sigur mai agresează și alte fetițe”.

O altă persoană care a trimis un mesaj însoțit de o fotografie ne-a vorbit despre un bărbat în jur de 40 ani care agresează și fetițe dar și femei.

”Salut, referitor la pedofili și dereglații care sunt liberi pe stradă și nimeni nu face nimic, îți mai dau eu unul care își face veacul (pe timpul școlii) pe terenul de sport de la Școala Nr. 5 din Dărmănești, unde stă ziua, în perioada pauzelor, pe dealul de lângă teren și cheamă elevele în desișul de acolo de pe deal”, a fost mesajul altui pietrean căruia îi protejăm identitatea din motive lesne de înțeles.

Sunt doar 2 cazuri din multe altele care există în municipiul Piatra-Neamț iar ceea ce facem noi este să tragem un MARE SEMNAL DE ALARMĂ pentru autoritățile care trebuie să intervină pentru a preveni astfel de situații. Așa cum ne scria un cititor, să nu fie prea târziu!

Este clar că nu încurajăm astfel de gesturi dar am putea asista în curând la părinți disperați care își vor face singuri dreptate. La fel de tragic ar fi să auzim cazuri în care copii sau femei au suferit și răni fizice în urma acestor agresiuni. Pentru că cele psihice există și chiar rămân toată viața!

Despre moșneagul pervers, în vârstă de 84 ani, care a agresat ieri o fetiță de 9 ani, pe o stradă din Piatra-Neamț, am scris aici

Articolul anterior

Poliția Locală a luat de pe străzile din Piatra-Neamț un bărbat agresiv cu probleme psihice

Articolul următor

Poza zilei: curcubeu răsărit din releul de pe Pietricica

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *