ISSN 2457 - 3973

UPDATE Moșneagul care a agresat sexual o fetiță de 9 ani a fost arestat preventiv

UPDATE

Individul de 84 ani care a agresat sexual, pe o stradă din Piatra-Neamț, o fetiță în vârstă de 9 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de judecători la propunerea procurorului de caz.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bătrân de 84 ani din Piatra-Neamț a fost reținut de polițiști fiind acuzat că a agresat sexual o fetiță în vârstă de 9 ani. Agresiunea s-a produs marți seara, în zona Orion, și a fost reclamată la 112 de părinții fetiței. Minora le-a povestit că un bătrân a obligat-o să îl atingă în zonele intime.

Polițiștii din Piatra-Neamț au declanșat imediat cercetările iar moșneagul pervers a fost prins și încarcerat pentru 24 de ore urmând să fie prezentat procurorului pentru emiterea unei măsuri preventive.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că o minoră a fost victima unei agresiuni sexuale. Din anchetă au reieșit indicii că, în timp ce un bărbat de 84 de ani se afla pe o stradă din Piatra-Neamț, ar fi constrâns o minoră în vârstă de 9 ani, să-i atingă anumite zone ale corpului. Acesta a fost condus la sediul poliției, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. De asemenea, polițiștii de investigații criminale au dispus extinderea cercetărilor cu privire la comiterea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor și ultraj contra bunelor moravuri. În urma documentării activității infracționale, bărbatul din Piatra-Neamț a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul șef adjunct Georgiana Moșu.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani.

Articolul anterior

Skoda Fabia R5 pentru raliuri, în valoare de 280.000 euro, expusă la Cybernet Auto Center Piatra-Neamț (galerie foto)

Articolul următor

Oaspeți din Franța la Primăria Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.