ISSN 2457 - 3973

Cazuri noi de COVID-19 în Neamț, după 2 zile de liniște

După 2 zile în care nu a fost înregistrat niciun caz nou de Covid-19, în județul Neamț au fost raporate 6 noi îmbolnăviri.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, vineri – 12 iunie sunt înregistrate 922 cazuri, față de 916 cât erau vineri.

Cazurile au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Chiar și cu aceste 6 cazuri noi, numărul pacienților este mult prea mic pentru a mai ține blocat spitalul doar pentru cazuistica destinată Covid-19, în timp ce restul pacienților sunt trimiși la Roman sau Târgu Neamț.

Dintre cei 992 nemțeni care au fost infectați, mai bine de 75% s-au vindecat, potrivit raportării DSP Neamț.

Articolul anterior

Noul bloc de locuinte ANL din municipiul Piatra Neamt prinde contur!

Articolul următor

Mai știți ceva de Spitalul Modular Covid (ne)făcut de Consiliul Județean cu 3,2 milioane euro din banii nemțenilor? Nici noi!

Un comentariu

  • Ce spital d -le ?In primul rand va fi amplasat Intr o zona inundabilă,apoi suprafața terenului este prea mica,turcii au adus doar o parte a componentelor.Ideia ar fi fost buna,acum s ar fi putut trata bolnavii covid din zona Moldovei pentru a se redeschide spitalele pentru alte afecțiuni.Undeva s a scurtcircuitat.Sa fie la șpagă ?Dar și proiectul a fost gândit după principiul”las’o bre că merge și așa “.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *