ISSN 2457 - 3973

Cazurile de infecție cu rotavirus la cei 5 copii s-au înregistrat la Creșa de lângă Paharnicul

Cazurile de infecție cu rotavirus la 5 copii s-au înregistrat la creșa de lângâ restaurantul Paharnicul și nu la grădinița 9 Piatra Neamț, așa cum dintr-o eroare am publicat, ieri, într-un material.

Ne asumăm greșeala și ne cerem scuze în mod public față de conducerea grădiniței și a Școli 3 în coordonarea căreia se află unitatea. 

Fără a încercat să ne disculpăm pentru confuzia regretabilă, menționăm că am aflat, luni seara, pe surse despre o infecție colectivă cu rotavirus, apărută la mijocul săptămânii trecute, la o unitate pre-școlară din Piatra Neamț. Dacă ar fi existat mai multă transparență din partea autorităților față de această situație, lucrurile ar fi stat altfel.

Cazurile au apărut miercurea trecută iar sâmbătă, 3 copii au ajuns la spital! Informațiile au fost făcute publice abia astăzi!

Pe de altă parte, reprezentanții DSP Neamț susțin că nu este vorba despre nici o situație gravă, că este o anchetă epidemiologică în curs iar la sfârșitul săptămânii va avea loc dezinfecția și dezinsecția la grădinița respectivă.

Articolul anterior

Zece străzi din Piatra Neamț rămân, joi, fără gaz metan! Iată lista acestora!

Articolul următor

Managementul vs. motivatia angajatilor – ce poate fi schimbat?

Un comentariu

  • 3 copii ???? Pe bune ???? Cine incearca sa ascunda adevarul ???? Au fost 5 copii DOAR DINTR-O GRUPA IN 2 ZILE !!!! Sunt copii care au fost trimisi de urgenta la Iasi , altii care au suferit forme grave de deshidratare si inca sunt internati la pediatrie de saptamana trecuta !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.