ISSN 2457 - 3973

Ce i-a spus secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, prim-vicepreședintelui filialei nemțene, George Lazăr

Întâlnirea regională a filialelor PNL de la Iași a prilejuit mai multe discuții tet-a-tet între liderii de la centru ai partidului și cei din teritoriu.

O astfel de discuție i-a avut protagoniști pe doi liberali, pe care îi leagă și o relație de amiciție dincolo de politică. Este vorba de secretarul general al PNL și coordonator al campaniei electorale prezidențiale, Robert Sighiartău, și prim-vicepreședintele filialei PNL Neamț, avocatul George Lazăr.

Discuția celor doi s-a axat de această dată pe campania electorală din județul Neamț.

”Domnul secretar general, Robert Sighiartău, și-a manifestat încrederea în forța echipei PNL Neamt de a câștiga alegerile prezidențiale. Ne-a spus că are totală încredere în echipa liberală de la Neamt și că avem susținerea totală a domniei sale si a conducerii PNL. A apreciat totodată faptul că PNL Neamț are o echipă tânără, de viitor, care se bate și va câștiga alegerile. A avut aprecieri deosebite pentru președintele organizației județene, Mugur Cozmanciuc, despre care a spus că este un președinte respectat și care își dorește performanță. De aceea ne-a cerut să facem echipă în jurul lui pentru că PNL Neamț arată că este o echipă dinamică și de viitor. Așa că, mobilizarea este cuvântul de ordine. Personal consider că Robert Sighiartău este un politician de marcă și un tânăr de succes în politică. Robert este un partener serios și mă bucur să fie prietenul nostru, al PNL Neamț”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr.

Articolul anterior

Procurorii DIICOT au descins şi la traficanţii de carne vie din Neamţ

Articolul următor

Mesajul lui Cozmanciuc pentru parlamentarii PSD: ”Așa vor demonstra că le pasă de nemțeni!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *