ISSN 2457 - 3973

Ce vrea să spună fostul viceprimar Constantin Teodorescu?!

Într-o postare pe pagina sa de socializare, fostul viceprimar Constantin Teodorescu și-a declarat totala susținere față de președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc. Totodată, Cozmanciuc a atras atenția colegilor de partid să rămână într-o echipă puternică și ”să se definească drept un adversar real al PSD și nu numai”.

Ciudat este semnalul de alarmă ”la zona intereselor economice” despre care Teodorescu spune că sunt ”sigurele care dictează”. Fostul viceprimar nu a fost însă explicit către cine îndreaptă aceste acuzații motiv pentru care newsallert.ro îi solicită lui Constantin Teodorescu să spună concret, cu nume și prenume și date concrete, la ce s-a referit!

Iată și comentariul pe care Constantin Teodorescu l-a făcut în spațiul public.

”Nu pot să cred câtă agitație, câți oameni fac tot felul de strategii, jocuri, presiuni, compromisuri, pentru a ajunge intr-un loc să spunem călduț. În calitate de liberal convins vă spun însă un lucru, merg în continuare alături de echipa PNL Neamț condusă de Mugur Cozmanciuc și rog pe cei care fac tot felul de speculații să aibă decența să se oprească. Iar celor care construiesc teorii conspirative și manipulări le spun că poate veni un moment când acestea se vor întoarce împotriva lor. Important este ca PNL-ul să fie o echipă unită și să se definească ca un adversar real al PSD și nu numai. . . Putem face acest lucru împreună și vom fi câștigători! Atenție la zona intereselor economice, ele sunt singurele care DICTEAZA în conștiința politică a unora… Vreau proiecte reale care să fie duse la bun sfârșit cu oameni performanți și care să aibă ca punct final satisfacerea intereselor cetățenilor”.

Articolul anterior

EXCLUSIV George Harabagiu părăsește 1TV Neamț după 12 ani! Capitularea ultimului mohican?! Punct și de la capăt!

Articolul următor

Intervenție dificilă a salvamontiștilor în Ceahlău! O femeie de 120 kilograme și-a rupt piciorul!

Un comentariu

  • cred ca nu mai are multe de spus acest domn după ce, partidul si susținătorii, si-au pus încrederea ca va fi un altfel de politician. De altfel, a vrut sa-si dea demisia imediat după alegere, ceea ce a arătat ca nu e o persoana de calibru. O fi susținând el partidul dar partidul nu ar mai trebui sa-l susțină pt nicio poziție cu responsabilități pt ca a dovedit ca e slab. Si apropo de mesajele pe care le tot transmite, nu știa in ce se bagă, nu știa care sunt problemele la primarie? Avea colegi, era consilier…. Poate nu își da seama, dar mesajele sale bat tot in PNL / PDL care au condus primăria mereu, unde spune domnia sa ca interesele economice conduc! Sa lase poziționările ipocrite ca lumea S-a convins de (non)valoarea lui. Nu avem nevoie de oameni slabi! Succes in viața personală!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular