• 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Ceartă între vecini finalizată cu dosar penal și o reținere în arestul IPJ Neamț

Polițiștii au identificat și reținut un bărbat de 38 de ani, care, în seara de 5 octombrie a.c., ar fi distrus fereastra imobilului unei femei din Pipirig. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din Pipirig, cu privire la faptul că vecinul său i-a distrus fereastra locuinței.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict, un bărbat de 38 de ani, din Pipirig, ar fi aruncat cu pietre către locuința femeii, distrugându-i o fereastră și izolația de pe peretele imobilului. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 2.000 de lei.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că bărbatul este cercetat în alte două cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și amenințare, tot asupra vecinei sale.

În urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

La data de 6 octombrie a.c., cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 30 de zile.

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc – ”pâinea și sarea” președintelui Klaus Iohannis la regionala filialelor PNL

Articolul următor

Începe depunerea cererilor pentru ajutoarele de încălzire din Piatra-Neamț! Iată cine beneficiază și care sunt valorile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *