ISSN 2457 - 3973

Cele mai bune echipe de League of Legends pe care să pariezi în 2021

League of Legends este unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA( Multiplayer online battle arena) care există. Anual au loc o mulțime de campionate bazate pe acest joc, campionate care au loc la nivel atât regional cât și mondial. Fanii eSport-urile pot duce pasiunea pentru acțiune, strategie și pentru echipele favorite la un alt nivel folosindu-se de platformele online de pariuri care stau la dispoziția entuziaștilor.

Câteva lucruri de care să ții cont atunci când vrei să începi să pariezi pe meciurile de LoL ar fi să cauți platforma perfecta pentru tine pe care să plasezi pariul, iar daca nu stii ce operatori legali ai la dispozitii pentru a plasa pariul, ai de la noi o pagina unde vei gasi tot ce ai nevoie despre pariurile pe Esports romania. În al doilea rând, joacă jocul. În cazul fotbalului îți va veni mai greu la îndemână să găsești un teren și alti 20 de oameni cu care să joci jocul, și chiar și așa ar veni la pachet cu mai mult efort. League of Legends poate fi jucat oricând, chiar din comfortul casei tale. Învață mix-urile de campioni și cum interacționează abilitățile fiecăruia cu harta și cu restul campionilor înainte de a plasa un pariu. Haide să vedem pe ce echipe poți să-ți focusezi atenția anul acesta.

FunPlus Phoenix

Această organizație are la capitolul League of Legends una dintre cele mai bune echipe atât din China cât și din întreaga lume. În 2018, și în formația respective, echipa a câștigat campionatul mondial de LoL, plecând acasă cu frumoasa sumă de aproximativ 800.000 de dolari. Recent echipa a făcut modificări la nivel de compoziție, aducând-ul pe poziția de top lane pe Jang “Nuguri” Ha-gwon. Cu un ELO scor de 1172 și un winrate de 60%, aceștia se situează pe locul 4 la nivel global și merită să fii atent la ei în campionatele care urmează.

T1

O echipă de traditiție, campionă mondială de mai multe ori, T1 a adăugat în rotația de playeri activi niște posibile noi vedete. Pe lângă bine știutul Faker, anul acesta vom avea ocazia să ne lăsăm surprinși de niște noi prospecți cu potențial cum ar fi Keria, printer cei mai buni player pe poziția de support din lume și tânărul de doar 16 ani, sub nickname-ul Zeus, aflându-se în prezent cu mai mult de 1 cont în topul 5 al celor mai buni playeri din Korea. Aceștia se situează pe poziția 10 în clasamentele mondiale cu un ELO scor de 1129.

G2

Rebrandul făcut echipei care se numea în 2015 Gamers2 a venit cu un succes sporit pentru una dintre cele mai puternice echipe din Europa, competitoare directa a celor de la Fnatic.

Rekkles a semnat de curând un contract pe 3 ani cu cei de la G2 și a declarant că până de curând a fost de părere că Fnatic este echipa pentru care să joace, dar nu se aștepta să vădă atât potențial în G2”. Cu un ELO scor de 1120 cei de la G2 se situează pe poziția 14 în topurile globale și sunt niște pretendeți serioși anul acesta pentru marile competiții.

Cloud 9

Cloud 9 s-au mobilizat de asemenea pentru campionatul LCS de anul acesta și au venit cu niște modificări solide în echipa lor, în special prin adiția lui  Luka “Perkz” Perković pe poziția de mid.

Deși Perkz obișnuia să aducă valoare echipei sale de pe lane-ul de jos, acesta a demonstrate în mai multe rânduri că se poate adapta aproape oricărui rol îi este dat. Recent acesta a jucat top lane, alegând Aatrox ca și campion, lucru care arată încă o data cât de versatile este aceasta ediție pentru cei de la Cloud 9. Ibrahim “Fudge” Allami este adiția echipei pentru poziția de top laner anul acesta iar Kim “Reignover” Yeu-jin va lua locul de antrenor. ELO scorul lor se ridică la 1100 de puncte, aceștia obținând poziția 15 în clasamentele mondiale.

Team Liquid

Încheiem aceasta listă cu cei de Team Liquid. În 2020 aceștia și-au demonstrate abilitățile, construind acolo unde lucrurile păreau șubrede și adăugând echipei un nou antrenor și un nou botlaner. Aceștia s-au calificat la mondiale dupa un campionat de vară reușit iar anul acesta vin cu niște adiții noi. Pe poziția de top lane îl vom găsi anul acesta pe Barney “Alphari” Morris, care va avea de lucrat cu cea de-a doua adiție a echipei de pe poziția de jungle și anume  Lucas “Santorin” Larsen. Cu siguranță niște schimbări solide care aduc mult potențial echipei anul acesta pentru mondiale așa ca aruncați un ochi pe ei. Un ELO scor de 1071 îi situează pe poziția 22 în clasamentele echipelor la nivel global dar asta nu face echipa mai puțin capabilă să câștige titlul de campioană LCS 2021.

Concluzie

Cu siguranță se văd pregătirile pe care fiecare echipă le face pentru campionatele de anul acesta iar terenul este pregătit. Experiența de joc se îmbunătățește de la an la an, organizațiile investesc tot mai mulți bani în transferul celor mai potriviți jucători pentru fiecare poziție iar noua ne rămâne doar să privim, să jucăm jocul, să ne alegem favoriții și să pariem.

 

Articolul anterior

Deputatul Ciprian Șerban (PSD Neamț): Am făcut pași importanți pentru viitorul Autostrăzii Unirii

Articolul următor

Deputatul Laurenţiu Leoreanu candidează pentru preşedinţia PNL Neamţ şi îl susţine pe Ludovic Orban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *