ISSN 2457 - 3973

Cifrele din Parlament ale deputatului Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț

Deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț, a făcut, joi, un bilanț al acestui mandat de parlamentar: 256 interpelări, 31 luări de cuvânt, 47 propuneri legislative, 8 legi active, 23 de moțiuni de cenzură, 60 de declarații politice și 9 în Biroul Permanent.
”În ultimii 4 ani am avut onoarea să reprezint interesele nemțenilor în Parlamentul României, din calitatea de deputat. În această perioadă am prezentat constant un raport al activităților pe care le-am desfășurat. În exercitarea funcțiilor și atribuțiilor Parlamentului am folosit o serie de instrumente (întrebări, interpelări, luări de cuvânt în Plenul Camerei Deputaților, inițierea de propuneri legislative, depunerea de moțiuni simple și de cenzură) care constituie un indicator pentru evaluarea activității pe care am derulat-o. Acest mandat de parlamentar a fost unul plin din punct de vedere politic și cu multe schimbări pe scena politică din țara noastră. Am celebrat Centenarul Unirii, iar în anul 2019, PNL (partidul din care fac parte) a preluat guvernarea. Încă trecem printr-o criză sanitară, perioadă care ne-a pus în fața unor mari provocări, dar în multe domenii am reușit să identificăm oportunitățile”, a spus Mugur Cozmanciuc.
Președintele PNL Neamț a adăugat că, deși nu a fost ales președinte al Consiliului Județean Neamț la alegerile din 27 septembrie, va reprezenta în Parlament pe toți nemțenii.
”La alegerile locale din 2020 am candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț și am venit cu un program complex și realizabil pentru dezvoltarea Neamțului. Opțiunea majorității a fost alta, dar nu voi renunța și prin votul de încredere al cetățenilor voi reprezenta interesele nemțenilor din Parlamentul României, așa cum am făcut-o și în ultimii ani. Pe parcursul acestui mandat am continuat să mă implic și, din calitatea de deputat, să intermediez în vederea rezolvării unor probleme care mi-au fost semnalate de colegi sau de cetățeni. Știm că mai avem multe de realizat, pentru că în acest moment Parlamentul României este unul dintre pilonii democrației românești unde, din păcate, se dau lupte pentru supremația unor forțe politice, fără a se ține cont de rolul pe care îl avem și pentru care am fost aleși să fim reprezentanții oamenilor în Parlament. Cu toate acestea, am încredere că procesul de normalizare și modernizare al României va continua și cei care încă pun piedici vor înțelege care este miza și vor face politică, după regulile democrației, nu populisme ieftine, cu mize restrânse sau care servesc doar anumitor grupuri de interese. Am încredere că, după alegerile parlamentare, PNL va avea o majoritate în Parlament pentru a putea să fie un partener instituțional corect și onest pentru Guvernul României, în vederea continuării modernizării României”, a spus Mugur Cozmanciuc.
PNL Neamț intră în alegerile parlamentare cu următorii candidați:

CAMERA DEPUTAȚILOR

 1. Mugur COZMANCIUC
 2. Laurențiu LEOREANU
 3. Mara CALISTA
 4. Bogdan BUHUȘANU
 5. Daniel VASILIU
 6. Adrian ALUIGHEORGHE
 7. Grigoruță ONICIUC
 8. Ciprian MERIUȚĂ
 9. Adrian JUCAN
 10. Vlad DIACONU

SENAT:

 1. Eugen ȚAPU-NAZARE
 2. Constantin TEODORESCU
 3. Elena PREDA
 4. Vasile PANAITE
 5. Neculai IVANOV

Articolul anterior

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Articolul următor

ATENȚIE: Restricționări ale circulaţiei rutiere în municipiul Piatra-Neamț în perioada următoare

Un comentariu

 • […] Deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț, a făcut, joi, un bilanț al acestui mandat de parlamentar: 256 interpelări, 31 luări de cuvânt, 47 propuneri legislative, 8 legi active, 23 de moțiuni de cenzură, 60 de declarații politice și 9 în Biroul Permanent. ”În ultimii 4 ani am avut onoarea să reprezint interesele nemțenilor în Parlamentul României, din calitatea de deputat. În această perioadă am prezentat constant un raport al activităților pe care le-am desfășurat. În exercitarea funcțiilor și atribuțiilor Parlamentului am folosit o serie de instrumente (întrebări, interpelări, luări de cuvânt în Plenul Camerei Deputaților, inițierea de propuneri legislative, depunerea de moțiuni simple și de cenzură) care constituie un indicator pentru evaluarea activității pe care am derulat-o. Acest mandat de parlamentar a fost unul plin din punct de vedere politic și cu multe schimbări pe scena politică din țara noastră. Am celebrat Centenarul Unirii, iar în anul 2019, PNL (partidul din care fac parte) a preluat guvernarea. Încă trecem printr-o criză sanitară, perioadă care ne-a pus în fața unor mari provocări, dar în multe domenii am reușit să identificăm oportunitățile”, a spus Mugur Cozmanciuc. Președintele PNL Neamț a adăugat că, deși nu a fost ales președinte al Consiliului Județean Neamț la alegerile din 27 septembrie, va reprezenta în Parlament pe toți nemțenii. ”La alegerile locale din 2020 am candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț și am venit cu un program complex și realizabil pentru dezvoltarea Neamțului. Opțiunea majorității a fost alta, dar nu voi renunța și prin votul de încredere al cetățenilor voi reprezenta interesele nemțenilor din Parlamentul României, așa cum am făcut-o și în ultimii ani. Pe parcursul acestui mandat am continuat să mă implic și, din calitatea de deputat, să intermediez în vederea rezolvării unor probleme care mi-au fost semnalate de colegi sau de cetățeni. Știm că mai avem multe de realizat, pentru că în acest moment Parlamentul României este unul dintre pilonii democrației românești unde, din păcate, se dau lupte pentru supremația unor forțe politice, fără a se ține cont de rolul pe care îl avem și pentru care am fost aleși să fim reprezentanții oamenilor în Parlament. Cu toate acestea, am încredere că procesul de normalizare și modernizare al României va continua și cei care încă pun piedici vor înțelege care este miza și vor face politică, după regulile democrației, nu populisme ieftine, cu mize restrânse sau care servesc doar anumitor grupuri de interese. Am încredere că, după alegerile parlamentare, PNL va avea o majoritate în Parlament pentru a putea să fie un partener instituțional corect și onest pentru Guvernul României, în vederea continuării modernizării României”, a spus Mugur Cozmanciuc. Sursă apariție: Newsallert.ro […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *